BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

HAOS PE ȘOSELELE JUDEȚULUI: Un șofer din Maramureș putea să moară de două ori în 10 secunde (VIDEO)

Imagini incredibile au fost înregistrate la finele săptămânii trecute de un șofer din Maramureș pe DN1C Baia Mare – Satu Mare, în zona Dealul Dura. În nici 10 secunde, camera de bord a înregistrat haosul de pe șoselele României. Imagini crunte, însă aceasta e realitatea cruntă: e mai rău ca–n junglă!

În cele 10 secunde, un șofer virează stânga deși marcajul îi interzice acest lucru. În spatele lui coloană imensă de vehicule.

Apoi șoferul unui autotren era la un pas să urce pur și simplu pe autoturismul din fața lui care aștepta în coloană. Nu a reușit să frâneze oricum la timp și atinge ușor autoturismul din față, pe care-l ”împinge” în celelălalt. Iar carambolul a fost gata.

Și ca tacâmul să fie complet, un alt șofer de TIR care probabil nu era atent la drum a frânat brusc pentru a nu izbit remorca tir-ului din fața sa a tras de volan stânga. Ce conta că din sens opus veneau mașini regulamentar? Pot să moară! De ce să fie el atent sau de ce să păstreze el distanța regulamentară față de vehiculul din față.

Dar iată mesajul trimis de un cititor, iar la final urmăriți imaginile video. Imagini dure în care putea să își piardă viața de cel puțin două ori!!!

”ATENTIE LA VOLAN ! Vineri dupamasa, in varf la Dura, Tautii Magheraus..

Dragi consăteni:

-daca in tarisoara in care voi lucrati nu e voie sa faceti manevre interzise pe marcaj hasurat sau linie continua, inseamna ca nu e voie nici in mizeria asta de tara in care voi veniti acasa;

-daca acolo circulati numai cu mijloacele de transport in comun, mai bine veniti acasa cu avionul si circulati cu taxi, pentru ca va pierdeti indemanarea (va puteti pune poza cu masina la profilul de FB, sa vada fraierii ca aveti bani);

-de fiecare data cand va ganditi sa faceti cate o „romaneasca” (ca toti mai facem), va rog sa va ganditi de 2 ori daca nu cumva puneti viata celorlalti in pericol, pentru ca si tu poti fi in masina alba (lovita de camion), in orice moment;

-soferul de camion putea fi obosit, neatent, pe telefon, etc. Ideea e ca putea avea si viteza mai mare ori reactie intarziata…

-eu,vinovat ca treceam pe acolo, puteam fi implicat in accidentul asta foarte simplu, daca planetele erau aliniate „imperfect”;

PS – Nu va atacati singuri, ca asa cum nu exista padure fara uscaciuni, stiu clar ca nu va putem pune pe toti in aceeasi oala. Incerc sa trag un semnal de alarma, pentru ca din aglomeratia lunii august, din cauza alergaturii si din dorinta de a face prea multe intr-un timp scurt si limitat, se pot intampla „nasoale”.

Fiti buni !”

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO/VIDEO – Doi sigheteni, soți și soție, morți în Grecia într-un accident înfiorător. Copiii lor au fost transportați la spital (actualizare)

Vasile Dale

ÎNCĂ UNUL TOT LA BORŞA: Episcopia Ortodoxă a Maramureşului şi Sătmarului judecă încă un stareţ, acuzat că a lăsat însărcinată cu gemene o fostă călugăriţă (VIDEO)

Vasile Dale

VIDEO EXCLUSIV – Accident grav la Cicârlău. O persoană încarcerată după ce s-a izbit cu mașina de un copac

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.