BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

CITITORI REVOLTAŢI: „M-a făcut zdreanță împuțită doamna doctor de la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare!” (GALERIE FOTO)

Primim de la cititori informații revoltătoare despre comportamentul unor medici care lucrează la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare. Astfel de lucruri nu se întâmplau înainte ca managerul unității băimărene Sorina Pintea să preia funcția de ministru al Sănătății în Guvernul României. Acum însă lucrurile par a fi scăpate de sub control, deoarece nu este primul caz în care pacienții sunt luați ”la mișto” de unele cadre medicale. Nu trebuie să generalizăm acest lucru! Nu toate cadrele medicale procedează în acest fel! Fiecare pădure are uscăturile ei…

Dar să revenim la subiect. În cele ce urmează vă prezentăm pățania unei tinere din Baia Mare, care sâmbătă, 31 august, a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare în Unitatea Primiri Urgențe. Dar nu aici a avut probleme, ci la Radiologie. Redăm integral mesajul trimis.

„Am ajuns la UPU cu ambele picioare luxate. La Urgență m-au primit foarte repede. A venit un medic amabil și m-a consultat. A decis să mă trimită pentru a mi se face o radiografie la ambele glezne.

Brancardierul i-a spus politicos soțului meu să rămână jos și să nu mă însoțească (știa el ce știa). Am ajuns la radiologie unde a venit o doamnă doctor extrem de educată. A început să mă apese puternic peste umflătura de la picior de am început să urlu de durere. Dânsa mi-a spus pe un ton ridicat: ce te smiorcăi. I-am spus că mă doare și că sunt om și nu pot să nu îmi exprim durerea. Dânsa a continuat să îmi vorbească pe un ton ridicat. I-am spus doar să mă respecte pentru că și eu o respect. Nu știam cum se numește și i-am cerut să îmi spună numele pentru a face o reclamație pentru comportamentul dânsei față de mine, față de pacient. Nu a vrut să îmi spună. Ba mai mult m-a făcut zdreanță împuțită. Am fost șocată când am auzit așa ceva. Nu îmi venea să cred ce aud. I-am cerut să mă respecte. I-am spus că nu așa se vorbește cu un pacient. I-am spus că și eu am muncit în sistemul sanitar și am învățat multe. Din păcate, în România, mulți dintre medici pur și simplu nu știu să își respecte pacienții.

În acel moment m-a întrebat că cine sunt eu și că ce îs cu figurile astea. Că am figuri în cap după ce am șters bătrânii la c… în străinătate? Acolo mai erau patru persoane, pacienți, care așteptau. Pur și simplu nu aveau curajul să spună nimic. Stăteau cu capul în pământ, rușinați. Nimeni nu a vrut să îmi spună numele doamnei doctor. Toată lumea mi-a spus că o să îl aflu pe foaia de la urgență.

De acolo m-au dus la un ortoped pentru a interpreta radiografia, apoi din nou în UPU. Acolo am întrebat din nou cum o cheamă pe doamna doctor radiolog. Atunci am observat că a pus parafa doar pe exemplarul ce rămânea la medicul din urgență. I-am explicat și dânsului ce am pățit și că vreau să depun o plângere pentru că mi-a vorbit cum mi-a vorbit”, a scris cititoarea noastră.

Te-ar putea interesa si

ACTUALIZARE: Doi bărbaţi beţi au fost loviţi de o maşină la Seini. Unul a decedat, celălalt a ajus la spital (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

S-AU ALES CU DOSARE PENALE: Poliţiştii au depistat ieri trei maramureşeni care conduceau autoturisme fără a deţine permis

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO: ATACURI ÎN SERIE – Patru oi ucise și trei rănite de o haită de maidanezi la Borșa

Vasile Dale

2 mesaje

vera septembrie 3, 2019 at 3:37 pm

Ar trebui sa mergeti la urgente sa vedeti tot felul de pacienti obraznici si cu multe pretentii,multi ,cei mai multi care nu au platit niciodata asigurare de sanatate.Respecta sa fii respectat,dar la noi nu merge asta,aici toti se dau mari .

Raspunde
Croetisensus august 14, 2023 at 8:43 am

Și totuși cum se numește doamna doctor?! Oricum pacienta a avut noroc,a fost preluată repede ,eu am stat în infarct aproape 2 ore la primiri urgențe și fata de acolo tot se ocupa de un cetățean certandu-l de ce a venit la urgență sub influența alcoolului.Intru-n final ma introdus și pe mine in gardă și am fost salvat de domnul doctor Filip.Dumnezeu să-i de-a sănătate.Oameni și oameni. Sunt cei care vin la servici să treacă timpul și să ia banul și cei care vin și își fac treba cu profesionalism!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.