BREAKING NEWSEveniment

ACTUALIZARE: Accident rutier la Seini, cu rănirea unei femei, accident cu o victimă la Lăpuşel

Un accident rutier a fost semnalat in Seini, cu putin timp în urmă.

În evenimentul rutier a fost implicat un autoturism, rezultând o victima constienta care a iesit singura din autovehicul.

La faţa locului intervine un echipaj SAJ de la Seini. (foto arhivă)

ACTUALIZARE – IPJ Maramureş

Un accident s-a produs pe D.E. 58, pe strada Băii din Seini. Primele verificări efectuate de poliţişti au relevat că o băimăreancă de 69 ani, care conducea un autovehicul, a pierdut controlul direcţiei, a pătruns pe contrasens, a ajuns  în şanţul din partea stângă a direcţiei sale de mers, intrând în coliziune cu podul de la intrarea în curtea unui imobil.

Femeia a suferit vătămări corporale, fiind transportată la Spitalul Judeţean „Dr. Constantin Opriş” Baia Mare pentru investigaţii medicale. Aceasta a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

Alt accident la Lăpuşel

Aseară, în jurul orei 23.30, poliţiştii au intervenit la un accident de circulaţie produs pe raza localităţii Lăpuşel. Verificările efectuate la faţa locului au relevat că un tânăr de 30 de ani, din Vălenii Şomcutei, care a condus un autoturism dinspre Baia Mare spre Şomcuta Mare, a părăsit partea carosabilă prin dreapta, a ajuns în şanţ şi s-a oprit în podeţul unui imobil. În urma impactului, conducătorul auto a fost rănit şi transportat la spital. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest şi nu se afla sub influenţa alcoolului.

Te-ar putea interesa si

Ciucă, atac la PSD tocmai Baia Mare: „Nu putem face un joc politic. E necesar să găsim surse de finanțare”

Vasile Dale

FOTO / ACTUALIZARE: Un motociclist din Satu Mare a lovit un câine în Sat Șugatag. Doi răniți

Vasile Dale

”DE DRAGOBETE MULȚI ANI DORESC/CELUI CE-L IUBESC”: Expoziţie de păretare cu mesaje la Muzeul Județean de Etnografie și Artă Populară

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.