Eveniment

LIPSIT DE SPIRIT CIVIC: Un băisprian a găsit un portofel cu 1.000 de lei şi acte, însă a fost prins de poliţişti înainte de a apuca să cheltuie banii

Banii pot fi o tentaţie şi poate că nu le este tocmai uşor celor care găsesc sume consistente sau bunuri de valoare să aleagă calea legală, şi morală, de a-i restitui proprietarului sau de a-i duce la poliţie. În judeţ au fost mai multe cazuri care au demonstrat spiritul civic al maramureşenilor în astfel de situaţii, însă ieri un bărbat din Baia Sprie a ales varianta ilegală. A fost prins la scurt timp de poliţişti, iar acum este cercetat.


Mai exact, marţi, 3 septembrie, poliţiştii au fost sesizaţi că un bărbat domiciliat în comuna Şişeşti şi-a pierdut portofelul pe strada Microraion Vest din Baia Sprie. Victima a declarat că avea în portofelul pierdut 1 000 de lei şi acte personale.
Poliţiştii din Baia Sprie au demarat de îndată activităţi specifice în vederea identificării persoanei care l-a luat şi recuperării prejudiciului. În câteva ore a fost identificat şi găsit un bărbat de 54 de ani, asupra căruia a fost găsită suma de 950 de lei. Acesta a precizat că după ce a găsit portofelul a luat banii, iar actele le-a aruncat.
Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de însuşire a bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor.

Te-ar putea interesa si

MOARTE STUPIDĂ: Rupt de beat, a căzut într-un pârâu din Săbişa, unde şi-a găsit sfârşitul

Vasile Dale

Infracțiuni rutiere depistate zilnic de polițiștii maramureșeni la Borșa și Vișeu de Sus

Vasile Dale

WEEKEND PLIN PENTRU POMPIERII MARAMUREŞENI: Incendii în Baia Mare, Săpânţa, Călineşti, Vişeu de Sus, dar şi accidente la Borşa, Ţicău

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.