Eveniment

POLIŢIŞTII AVERTIZEAZĂ: Fiţi prudenţi la cine apelaţi pentru a vă face reparaţii la acoperişuri, burlane şi jgheaburi!

Ofertele de reparaţii ale acoperişurilor, jgheaburilor sau burlanelor de la casă, la preţuri extrem de atractive, vă pot transforma în victime. Poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice, din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş au fost sesizaţi recent despre un astfel de caz.

În principiu ţintele celor care fac astfel de reparaţii sunt oamenii în vârstă.

Modul de operare e simplu: necunoscuţii se prezintă extrem de convingător, sunt amabili și îi fac potenţialei victime o ofertă de nerefuzat. Ca să fie şi mai convingători spun că ei execută toată lucrarea. Însă plata stabilită iniţial se transformă pe parcurs, oamenii fiind presaţi sau ameninţaţi să achite la final sume mult mai mari.

Acordaţi maximă atenţie persoanelor care bat la uşă, cu diferite oferte! Nu vă lăsaţi convinşi de aşa – zişi meşteri pentru a vă efectua diferite lucrări, nu au cele mai bune intenţii! Atunci când aveţi nevoie de reparaţii nu apelaţi la persoane îndoielnice, întrucât puteţi rămâne fără sume mari de bani. Dacă simţiţi că sunteţi constrânşi, apelaţi de îndată poliţia!

Te-ar putea interesa si

ACCIDENT – Pieton lovit de maşină lângă Poşta Română Baia Mare (FOTO-VIDEO)

Vasile Dale

VIŞEU DE SUS: Viceprimarul are o veste bună pentru locuitorii străzilor 1 Mai şi Râului

Redactie

FOTO: Record naţional la crap doborât de sătmărean

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.