BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

Tinerii urmăriţi cu focuri de armă în Maramureş, rupţi în bătaie de un jandarm, deşi erau încătuşaţi (video)

Tinerii urmăriţi cu focuri de armă în Maramureş, rupţi în bătaie de un jandarm, deşi erau încătuşaţi, după o cursă de 60 de km. Cei doi nu au opus rezistenţă, dar agenţii care i-au scos din maşină îi lovesc cu picioarele în cap, deşi sunt întinşi pe jos. 

Doi tineri drogați au fost încătușați, astăzi, după o urmărire de peste 60 de kilometri în care au intrat în plin într-o mașină a Poliției, iar agenții au tras mai multe focuri de armă.

Totul a început într-o benzinărie din Baia Mare, acolo unde cei doi tineri, care s-ar fi aflat sub influența substanțelor interzise, au alimentat fără să plătească.



Polițiștii au organizat un blocaj rutier în zona localității Șomcuta Mare, însă șoferul Ford-ului a intrat în plin într-o mașină de Poliție și a reușit să își continue deplasarea.

Sursa video – Observator Antena 1.ro.

Agenții au tras mai multe focuri de armă în plan vertical, dar și în mașina fugarilor. În timpul umăririi, șoferul a mai lovit alte două mașini.

Polițiștii au organizat un alt blocaj, în zona localității Ileanda din județul Sălaj, acolo unde i-au prins pe cei doi. Tinerii au coborât din maşină şi nu ao opus rezistenţă. S-au întins pe asfalt, dar chiar când erau încătuşaţi de poliţişti, un jandarm începe să îi lovească cu bocancul în cap.

Reacția Jandarmeriei Maramureș

În urma imaginilor aparute în presă cu privire la jandarmul implicat în intervenția pentru imobilizare a unor persoane, facem următoarele precizări:

Astăzi, în jurul orei 12:30, o patrulă mixtă formată dintr-un polițist și un jandarm, a urmărit în trafic un autoturism, care nu s-a supus somațiilor și recomandărilor echipajului mixt. Autoturismul a fost oprit, în cele din urmă, în localitatea Ileanda, din județul Sălaj și persoanele au fost imobilizate.

În momentul de față, comanda Inspectoratului de Jandarmi Județean Maramureș a demarat o verificare preliminară, privind modul de acțiune al subofițerului jandarm, iar în funcție de rezultatul verificărilor, se vor lua toate măsurile conform prevederilor legale.

Sursa text, foto și video – Observator Antena 1.ro.

CITEȘTE ȘI:

https://vasiledale.ro/2019/09/07/exclusivitate-foto-urmariri-si-focuri-de-arma-pe-dn1c-somcuta-mare-ileanda-masina-de-politie-si-alte-doua-vehicule-distruse-in-trafic-suspectii-incatusati/

Te-ar putea interesa si

FOTO, VIDEO: Borşa, Cea mai în vogă staţiune din România, este arhiplină

Redactie

FOTO: Impact între două autoturisme în Baia Mare, o persoană încarcerată (actualizare)

Redactie

FOTO: Haine contrafacute vândute ca îmbracaminte de firma

Vasile Dale

1 mesaj

Kis Zoltan septembrie 8, 2019 at 12:45 pm

Ce altfel de asteptari poti avea de la BRUTE in uniforma ticaloase al actualei nemernici in uniforma atat jandari cat si politai.Este sufficient sa te uiti la mutra de tampit al nemernicului Mihai Vifor ,iar grupul infractional organizat al PSD prin derogare numeste doar ticalosi nemernici in fruntea institutiilor de la Interne.Personal de-a-lungul vietii am vazut cateva cazuri similare iar imbecilii in uniforma de acum fiind educati in spiritual vechilor Militieni cu acordul tacit al sefilor ticalosi inclusive din Baia Mare.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult