De ce ajung şoferii să fie sancţionaţi sau să rămână fără permise? Cei care respectă regulile de circulaţie cu siguranţă nu ajung să dea banii pe amenzi. Spre exemplu, ieri, 11 septembrie, au fost depistaţi mai mulţi şoferi care au încălcat limitele de viteză sau au efectuat depăşiri neregulamentare.
Poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Ocna Şugatag şi cei din Borşa au aplicat pentru neregulile constatate 27 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 7 000 de lei.


Ca măsuri complementare s-a dispus reţinerea a două permise de conducere, retragerea a două certificate de înmatriculare şi ridicarea a două seturi de plăcuţe de înmatriculare.

Ieri, 11 septembrie, poliţiştii au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Baia Mare, pe numele unui bărbat de 39 de ani, din municipiu. Acesta are de executat o pedeapsă de un an închisoare pentru comiterea de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice.
O pedeapsă similară riscă şi un bărbat din Borşa. Acesta a fost depistat ieri de poliţişti în timp ce conducea în stare de ebrietate, 0.80 mg/l alcool pur în aerul expirat şi cu permisul de conducere anulat din 2008. Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsuri legale.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.