Mersul pe bicicletă are multe beneficii, dar nu şi atunci când alegeţi varianta pedalării unei biciclete sustrase! Un tânăr din Baia Mare s-a ales cu dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt, la scurt timp de la reuşita distrugerii lanţului antifurt şi sustragerii vehiculului pe două roţi.
Practic, ieri, 11 septembrie, o femeie din Baia Mare i-a sesizat pe poliţişti prin SNUAU 112 despre faptul că i-a fost sustrasă bicicleta, care era asigurată cu lanţ antifurt, în dreptul unui imobil de pe strada Podul Viilor.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de ordine şi siguranță publică care a constatat că bicicleta a fost sustrasă în aproximativ 20 minute, cât timp femeia şi-a lăsat copilul la grădiniţă.
La scurt timp, poliţiştii au depistat un tânăr de 21 de ani care pedala bicicleta pe strada Mihai Eminescu din municipiu. Bicicleta a fost recuperată şi restituită părţii vătămate, iar tânărul este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

Condusă la sediul poliţiei după ce a sustras bani dintr-o casă de marcat

Poliţia a fost sesizată ieri, prin SNUAU 112, despre faptul că o femeie a fost reţinută după ce a sustras o sumă de bani dintr-o casă de marcat a unui magazin situat pe strada Cosmonauților din Baia Mare.
La faţa locului a fost identificată o femeie de 38 de ani, din comuna Botiz, judeţul Satu Mare. Primele verificări au relevat că o angajată a magazinului a reţinut-o după ce ar fi sustras din casa de marcat 1 150 de lei. Sătmăreanca a precizat că a înmânat banii unui bărbat necunoscut. Aceasta a fost condusă la sediul poliţiei unde a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.
Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.