Important

BAIA MARE: Dosare penale pentru furtul unei biciclete şi a unor bani dintr-o casă de marcat

Mersul pe bicicletă are multe beneficii, dar nu şi atunci când alegeţi varianta pedalării unei biciclete sustrase! Un tânăr din Baia Mare s-a ales cu dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt, la scurt timp de la reuşita distrugerii lanţului antifurt şi sustragerii vehiculului pe două roţi.
Practic, ieri, 11 septembrie, o femeie din Baia Mare i-a sesizat pe poliţişti prin SNUAU 112 despre faptul că i-a fost sustrasă bicicleta, care era asigurată cu lanţ antifurt, în dreptul unui imobil de pe strada Podul Viilor.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de ordine şi siguranță publică care a constatat că bicicleta a fost sustrasă în aproximativ 20 minute, cât timp femeia şi-a lăsat copilul la grădiniţă.
La scurt timp, poliţiştii au depistat un tânăr de 21 de ani care pedala bicicleta pe strada Mihai Eminescu din municipiu. Bicicleta a fost recuperată şi restituită părţii vătămate, iar tânărul este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

Condusă la sediul poliţiei după ce a sustras bani dintr-o casă de marcat



Poliţia a fost sesizată ieri, prin SNUAU 112, despre faptul că o femeie a fost reţinută după ce a sustras o sumă de bani dintr-o casă de marcat a unui magazin situat pe strada Cosmonauților din Baia Mare.
La faţa locului a fost identificată o femeie de 38 de ani, din comuna Botiz, judeţul Satu Mare. Primele verificări au relevat că o angajată a magazinului a reţinut-o după ce ar fi sustras din casa de marcat 1 150 de lei. Sătmăreanca a precizat că a înmânat banii unui bărbat necunoscut. Aceasta a fost condusă la sediul poliţiei unde a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.
Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Te-ar putea interesa si

RUTIERE: Accident de circulație în Sălsig, băimăreni băuţi prinşi la volan, dosar penal pentru conducere fără permis

Redactie

INFRACŢIUNI RUTIERE: Doi şoferi reţinuţi pentru consmu de alcool la volan: unul în Baia Mare – 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat, celălalt la Borşa – 1,64 mg/l alcool pur în aerul expirat

Redactie

ALĂTURI DE POLIŢIŞTI: Lecții de rutieră și prevenire pentru școlarii din Baia Mare, Sălsig și Fărcașa

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult