Eveniment

APEL FALS LA 112? Salvamontiştii au căutat ore în şir în zona Bârsana un bărbat presupus accidentat

Salvamont Maramureş a primit un apel prin 112 despre faptul ca in zona comunei Barsana, pe valea Frumuselii, se afla un barbat accidentat care nu se poate deplasa.

Întrebat prin telefon despre starea sa, accidentatul s-a plans de dureri puternice in zona abdominala si a membrului superior. Era cazut undeva pe o claie de fan si cerea disperat ajutor.

Din cauza drumului forestier spalat de ape care a devenit impracticabil ambulanta nu a putut ajunge la accidentat asa ca s-a dispus deplasarea unui echipaj de prim raspuns al Salvamont Maramures formatia Cavnic.

Salvamontistii l-au cautat mai bine de doua ore pe barbat, care intre timp si-a inchis telefonul.

A fost verificata Valea Frumuselii , fiecare drum forestier, santuri, rape de pe traseul comunicat de accidentat si nu e nici urma de acesta…

Interventia se anunta una dificila fiindca exista posibilitatea ca accidentatul sa fi plecat din punctul comunicat fara sa informeze si avand telefonul inchis era practic imposibil de localizat.

Din discutiile cu colegii de la ambulanta si politie si din verificarile facute de ei individul ar mai fi avut solicitari catre 112 si in trecut dupa care nu a mai fost de gasit in zona anuntata fiind identificat ulterior intr-o alta locatie refuzand sa coopereze.

Avand in vedere totusi apelul disperat prin 112 facut de acesta salvamontistii au ramas in zona pana in momentul in care colegii de la Politie vor face verificari in doua potentiale locuri in care acesta s-ar putea afla si vor confirma (sau infirma) posibilitatea ca salvamontistii sa se retraga la baza.

Din pacate, din spusele celor de la Politia din zona, individului (care are antecedente in a solicita ajutor prin 112 ) ii place sa vada in zona „girofaruri si forte desfasurate”.

Ramane ca politia sa il localizeze cat mai curand si sa dispuna masurile legale daca se va constata ca a fost doar o farsa.

Te-ar putea interesa si

MODEL DE ADMINISTRAȚIE PUBLICĂ LOCALĂ. Interviu cu Marius Grad, viceprimarul orașului Vișeu de Sus

Vasile Dale

BĂTAIE CA-N FILME ÎN BAIA MARE: Mai mulţi fotbalişti s-au bătut într-un club de noapte

Vasile Dale

URMARIRE CA-N FILME PE DN1C LA RECEA. O DUBA BLOCATA IN TRAFIC DE POLITIE DUPA CATIVA KILOMETRI (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.