BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Lapusului

FOTO/VIDEO EXCLUSIV: Tractor fantomă pe DN 18B, pericol mortal de accidente

Imagini incredibile ne-au fost trimise de cititorii noștri! Un tractor FANTOMĂ circula pe un drum național – DN18B Baia Mare – Târgu Lăpuș, pe raza localității maramureșene Cărbunar.

A circula pe drumurile din România te expui în orice moment la riscuri enorme. Poți muri în orice secundă, la câte pericole sunt.

În urmă cu puțin timp un maramureșean aflat la volan pe raza localității Cărbunar pur și simplu ar fi putut muri. În fața autoturismului lui a apărut un tractor. Un tractor fantomă. Beznă afară, beznă pe șosea, iar tractorul nu era iluminat. Circula punând viața tuturor participanților la trafic în pericol de moarte.

Te-ar putea interesa si

ACTUALIZARE – Fetiță din Ungaria căzută de pe o stâncă în zona Piatra Șoimului. A venit elicopterul SMURD (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

McDonald’s lansează două noi înghețate, special create pentru fanii UNTOLD

Vasile Dale

Rețete ca pe vremea bunicilor. Cum se face silvoiţa, preparatul tradițional fără zahăr sau conservanți care rezistă și câţiva ani în cămară

Vasile Dale

1 mesaj

Sandu septembrie 23, 2019 at 9:01 am

Peste tot in tara e la fel.tu daca nuai itp sau asigurare iti da amenda.la tractoare si carute care circula pe acelasi drum nu le trebuie nici lumini nici asigurare nici itp.nimic.nicaieri nu vezi asa ceva.la noi preocupare sunt legile justitiei sa putem fura legal…

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.