BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

BORŞA: Un cetăţean a sărit în ajutorul unui poliţist pentru a imobiliza un şofer recalcitrant

În după-amiaza zilei de luni, 23 septembrie, un incident a avut loc în Borşa. Un poliţist a fost nevoit să imobilizeze un şofer. În ajutorul său a intervenit un alt şofer, aflat în trafic, cu ajutorul căruia omul legii a reuşit să-l imobilizeze pe cel vizat. Poliţistul nu ştie multe lucruri despre care i-a sărit în ajutor, de aceea a scris un mesaj pe o pagină de facebook.

„De cele mai multe ori ne mulțumesc cetățenii. Azi a venit rândul nostru să le mulțumim.

Rusu Constantin, agent de poliție în cadrul IPJ Maramureș, dorește să mulțumească în mod special conducătorului auto al microbuzului de culoare albă, cu nr. de înmatriculare de București, care astăzi, 23.09.2019, la ora 16:00, a trecut prin orașul Borșa.



<Acesta a oprit și mi-a acordat sprijin în imobilizarea unui conducător auto. Nu știu date despre el, însă poate vede mulțumirile. Cred că sunt puțini oameni care, văzând că polițistul are nevoie de sprijin, vin și îl ajută fără să scoată telefonul să filmeze!>. Foto generic, fără legătură cu speța în cauză”.

Sursa: Politistii au umor / facebook

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO: Mărturii cutremurătoare – O băimăreancă a reușit să scape din ghearele morții și a ieșit plină de sânge în stradă sărind in faţa unei mașini să o ajute

Vasile Dale

INFO TRAFIC: Condiţii de ceaţă în Maramureş. Ninsoare în pasul Prislop (galerie foto)

Redactie

EXCLUSIV / ACTUALIZARE: Tragedie la Câmpulung la Tisa. Bărbat găsit carbonizat

Redactie

2 mesaje

mo septembrie 24, 2019 at 7:50 am

Pai ar trebui sa stati cam ireprosabil la capitolul conditie fizica, sunteti totusi angajati ai unei institutii de forta, in principiu daca nu faceti fata unei situatii de genu inseamna ca nu va prea pricepeti, sau nu va potriviti cu cerintele postului, daca nici in context de 1:1 nu puteti face fata. Inteleg sa fiti ajutati cand sunteti coplesiti ca numar, insa in rest lumea se asteapta sa fiti pregatiti sa faceti fata…
La cate situatii cu politisti incompetenti sau abuzivi apar in mediul online, e ceva normal ca lumea sa fie reticenta in a sari in ajutorul vostru nestiind daca ajuta „pe cine trebuie”.

Raspunde
Eu septembrie 25, 2019 at 3:34 pm

mo! Te-aș întreba unde lucrezi? Mulțumind unui om cu spirit civic nu înseamnă nimic pentru tine! Ajutând un polițist nu îl ajuți neapărat pe el ca persană, ajuți ceea ce reprezintă,însă cred că, pentru tine respectarea legii nu înseamnă nimic!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult