Recomandate

ALERTĂ ÎN BAIA MARE: Un bătrân este acuzat că pipăie copiii în autobuz (FOTO)

Pe reţelele de socializare mai mulţi părinţi au intrat în panică după ce un bărbat le-ar fi pipăit copiii pe autobuzele care circulă pe rutele 1 şi 18.
Mama unuia a povestit în exclusivitate că în urmă cu o săptămână copilul ei a fost prins de organele genitale după ce un bărbat l-ar fi ademenit cu bomboane să se aşeze lângă el în autobuz.


Femeia spune că băiatul a povestit bunicii despre ce a păţit. Duminică, întâmplarea a făcut ca băiatul şi părinţii săi să se afle în acelaşi autobuz cu bătrânul. Copilul l-a recunoscut şi l-a arătat părinţilor. Aceştia au vrut să vadă despre ce e în stare bărbatul. Şi povestea s-a repetat: ademenire cu bomboane să se aşeze lângă el. În acel moment părinţii s-au luat de el, l-au certat, dar omul nu a scos o vorbă: doar zâmbea…

Actualizare – IPJ Maramureş



„Ne-am sesizat din oficiu, efectuăm verificări. La Poliţie nu a fost depusă nicio sesizare”, spune Cecilia Grozavu, IPJ Maramureş.

Te-ar putea interesa si

TRAGEDIE LA ULMENI: EXCLUSIV – Căsătorit de 3 luni, un profesor în vârstă de 24 ani de la Liceul Teoretic ”Gheorghe Pop de Băsești” Ulmeni s-a spânzurat (actualizare)

Vasile Dale

CAZ DEOSEBIT LA ŞIEU: Microbuzul şcolar nu s-a mai dus după elevii din Gârbova. De ce?

Vasile Dale

MĂSURI DURE LA BORȘA: 20 de oameni vor putea intra odată în supermarketurile din oraș

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult