BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

CĂUTĂRI DE AMPLOARE / ACTUALIZARE: Un turist maghiar s-a pierdut în Munţii Rodnei. Salvamontiştii borşeni l-au găsit în zona Vf. Gârgălău (FOTO)

Începând de ieri dupămasă, pompierii, salvamontiștii, jandarmii și rangerii desfășoară acțiuni de căutare a unei persoane, de origine maghiară, rătăcită în Pietrosul Rodnei.

Persoana se afla în drumeție organizată, cu ghid, împreună cu alte 49 de persoane, iar la coborârea de pe munte aceasta nu a mai ajuns la locul de întâlnire.

Căutările s-au desfășurat până ieri in jurul orei 12 p.m., iar în această dimineață s-au reluat. Salvamontiștii, pompierii, jandarmii și rangerii desfășoară căutările pe trei zone: Lala, Bila Putredu și Gârgălău. De asemenea, se pregătesc să intervină și forțe din județul Bistrița-Năsăud.

Actualizare

Echipa Salvamont Borşa l-a găsit în viaţă pe turistul în vârstă de 70 de ani, în stare stabilă, uşor hipotermic. Acesta a fost coborât la baza muntelui unde echipele medicale ptrl-au preluat pentru evaluare.

Felicitari echipei Salvamont Borsa si tuturor celor implicati in cautarea si gasirea turistului maghiar

In acest moment echipele Salvamont Bistrita si celelalte agentii se retrag spre baza…

Te-ar putea interesa si

Ce sporturi pot fi practicate în Maramureș?

Vasile Dale

Un viceprimar model pentru comunitatea vișeuană. Lucrează cot la cot cu muncitorii, iar rezultatele se văd deja (galerie foto)

Vasile Dale

EXCLUSIV: I-AU DEBRANȘAT – Sediul Primăriei Săpânța a rămas fără energie electrică. Primarul: ”Primeam facturi pe minus!”. Ce spun cei de la Enel (actualizare)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.