RecomandateTara Lapusului

INTERVENŢIE POMPIERI / ACTUALIZARE: O casă din Inău a luat foc (FOTO)

Pompierii maramureşeni intervin la prima oră a dimineţii de joi, 26 septembrie, la stingerea unui incendiu izbucnit la Inău, unde o casă a luat foc.

La faţa locului s-au deplasat pompierii din Târgu Lăpuş.

Actualizare – interventii ISU Maramures



​În ultimele 24 de ore pompierii maramureșeni au intervenit pentru lichidarea a trei incendii. Ieri, 25.09., militarii Secției Vișeu de Sus au lichidat un incendiu izbucnit la o bucătărie din localitatea Bistra. Focul a distrus circa 8 metri pătrați din bucătăria de lemn și aproximativ 3 metri pătrați dintr-o anexă gospodărească. 

​La Hovrila, pompierii din cadrul Punctului de Lucru Șomcuta Mare au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească. Au ars circa 20 de metri pătrați din anexă și aproximativ 30 de metri pătrați din acoperișul casei aflată lângă anexa gospodărească.

 În acest moment pompierii Pichetului Târgu Lăpuș intervin în localitatea Inău, unde mansarda unei locuințe a fost cuprinsă de flăcări.

La Inău au ars circa 150 mp de acoperiş din lemn, mansarda în proporţie de 80%, 10 m ster de lemn de foc, mobilier şi utilaje agricole.

Te-ar putea interesa si

O femeie de 65 de ani a fost internată la Spitalul Municipal Sighetu Marmaţiei, după ce a amenințat angajații unei societăți comerciale

Redactie

FOTO/VIDEO EXCLUSIV: Un bărbat a murit în staţia de autobuz de la Hotel Rivulus (actualizare)

Redactie

DOSARUL ALCOOLEMIILOR ”DEZALCOLIZATE” DE LA LABORATORUL IML BAIA MARE: Ar fi fost audiat și un procuror, dar și preotul din Ungureni în acest dosar. 10 acorduri de recunoaștere a vinovației semnate la Tribunalul Maramureș.

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult