Pompierii maramureşeni intervin la prima oră a dimineţii de joi, 26 septembrie, la stingerea unui incendiu izbucnit la Inău, unde o casă a luat foc.

La faţa locului s-au deplasat pompierii din Târgu Lăpuş.

Actualizare – interventii ISU Maramures

​În ultimele 24 de ore pompierii maramureșeni au intervenit pentru lichidarea a trei incendii. Ieri, 25.09., militarii Secției Vișeu de Sus au lichidat un incendiu izbucnit la o bucătărie din localitatea Bistra. Focul a distrus circa 8 metri pătrați din bucătăria de lemn și aproximativ 3 metri pătrați dintr-o anexă gospodărească. 

​La Hovrila, pompierii din cadrul Punctului de Lucru Șomcuta Mare au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească. Au ars circa 20 de metri pătrați din anexă și aproximativ 30 de metri pătrați din acoperișul casei aflată lângă anexa gospodărească.

 În acest moment pompierii Pichetului Târgu Lăpuș intervin în localitatea Inău, unde mansarda unei locuințe a fost cuprinsă de flăcări.

La Inău au ars circa 150 mp de acoperiş din lemn, mansarda în proporţie de 80%, 10 m ster de lemn de foc, mobilier şi utilaje agricole.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.