Sport

FOTBAL. OLD BOYS: Sport Team Baia Mare – Old boys AS Independența Baia Mare 7-2 (3-1)

Meciul dintre Sport Team Baia Mare şi Old boys AS Independența Baia Mare s-a disputat pe terenul din Satu Nou de Sus, vineri, 27.09.2019, fiind revanșa la cel din 12.04.2019, când cei de la Sport Team s-au impus cu 4-1.

Prima repriză a fost echilibrată, ambele echipe au irosit mai multe ocazii de a marca.

Scorul este deschis de cei de la Sport Team, prin Ciprian Coste, care șutează de la marginea careului de 16 m., printre apărătorii echipei gazdă.

În min 32, gazdele majorează scorul la 2-0, autor Rareș Pop-Popescu, acesta driblează trei apărători în interiorul suprafeței de pedeapsă, și șutează „sec” în dreapta portarului Edy Velker.

La acest scor, echipa oaspete iese mai mult la joc, în terenul advers și în min. 40, reușește să marcheze în urma unui contraatac, prin Florin Rus(2-1).
Până la pauză, gazdele își măresc avantajul la 3-1, prin Gavrilă Alin, care după mai multe driblinguri la fundașul stânga a celor de la Independența, șutează în colțul lung a porții apărate de Edy Velker.

Repriza a doua s-a disputat mai mult la poarta oaspeților, cărora cei de la Sport Team le-au înscris patru goluri, prin Bogdan Bîrle, Marius Hindli, Daniel Gheighiș și Sorin Bozântan, De remarcat că echipa Independența marchează un gol deosebit, în min. 70, prin mijlocașul Mario Bela, care șutează de la aprox. 35-40 m., direct în vinclul porții apărate de Edy Costin.

Astfel, jocul se încheie cu scorul de 7-2, în favoarea echipei Sport Team, mai experimentată și cu mai mulți jucători în lot, echipa Independența Baia Mare fiind la început de drum între echipele de veterani din Baia Mare, având un lot redus de jucători și doar câteva jocuri la activ.

Arbitrajul a fost asigurat de Sergiu Lucaciu, Andrea Mărieș și Raul Pteanc.

Echipe
Sport Team: Edy Costin, Florin Frenț, Dorin Avram, Vasile Terec(cpt.), Cristian Măgurean, Marius Cardoș, Ionuț Șimon, Marius Hindli, Gheorghe Mateiaș, Rareș Pop-Popescu, Ciprian Coste, Daniel Gheighiș, Alin Gavrilă, Cristian Bărbos, Sorin Bozântan și Bogdan Bîrle.Antrenor Ioan Marchiș.

Indelendența: Edy Velker, Bogdan Pop, Raul Florin Ianoș, Mario Bela, Gabriel Bușecan, Florin Ianoș, Sorin Macarie, Dan Spătar, Nicolae Ciociu, Florin Rus, Cristian Taloș, Andrei Cioran și Ovidiu Marc. Antrenor Florin Ianoș.

Următorul meci pentru Sport Team se va disputa sâmbătă, 05.10.2019, pe terenul din Săsar, cu Old boys Frontiera Curtici, judeţul Arad.

Te-ar putea interesa si

Cu părinți băimăreni, născut în Dublin: Ignorat de FRF, fotbalistul român de la echipa campioană a fost convocat la naționala Irlandei!

Vasile Dale

BUCURIE ÎN MIŞCARE – WINTER FUN: Borșa, 5-6 martie

Redactie

Unde sunt golgheterii Ligii I din ultimii 10 ani?

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.