Eveniment

GRAV ACCIDENT ÎN SATU MARE: O maşină s-a răsturnat. O victimă, adusă cu elicopterul în Baia Mare (FOTO)

Accident foarte grav pe un drum secundar din extravilanul localității Vama din județul Satu Mare. Potrivit informațiilor PresaSM, totul s-a întâmplat astăzi, în jurul orei 16.30, în zona denumită de localnici ”Vizeni”.

Un tânăr, în vârstă de 21 de ani, aflat la volanul unei mașini de teren, nu a adaptat viteza la condițiile de drum și s-a răsturnat. În mașină se mai aflau trei persoane. Potrivit informațiilor PresaSM, un tânăr, în vârstă de 28 de ani, respectiv o tânără, în vârstă de 28 de ani, au fost răniți.

Bărbatul a fost rănit mai grav, acesta fiind preluat de un elicopter SMURD și transportat la Spitalul Județean Baia Mare. Dacă starea de sănătate a femeii este mai bună, cea a bărbatului este ceva mai gravă.



În funcție de diagonsticul medicilor, în cauză se va deschide un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Potrivit informațiilor PresaSM, conducătorul auto nu a consumat băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan.

Sursa PresaSM

Te-ar putea interesa si

GALERIE FOTO EXCLUSIV: Șoferul vinovat de producerea unui accident a dispărut de sub nasul polițiștilor, susțin cititorii noștri

Redactie

EXCLUSIV SURSE: FOTO/VIDEO – Cum au evadat ucrainenii din arestul IPJ de sub nasul poliţiştilor care ar fi dormit

Redactie

EXCLUSIV FOTO CITITORI: Produse expirate vândute la reducere la un market din Baia Sprie. OPC Maramureș doarme, că doar sunt bugetari și sunt liberi

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult