Important

Depistat la scurt timp după ce a furat un motofierăstrău la Sighet

Conducea o autoutilitară şi avea toate şansele să ajungă departe, însă a fost oprit de poliţişti într-un timp foarte scurt, pe o stradă învecinată. A fost important faptul că persoana vătămată şi-a dat seama rapid că îi lipseşte motofierăstrăul şi a apelat 112.

Mai exact, un bărbat domiciliat pe strada Valea Hotarului din Sighetu Marmaţiei a sesizat vineri după-amiaza poliţia că i-a fost sustras un motofierăstrău, iar autorul se deplasează cu o autoutilitară înspre strada Iapa.

Poliţiştii au observat imediat autoutilitara, au efectuat semnalele regulamentare de oprire, iar la volan a fost identificat un tânăr de 26 de ani, din municipiu. În vehiculul condus, poliţiştii au găsit motofierăstrăul sustras, care a fost recuperat şi restituit părţii vătămate.

Totodată, poliţiştii au constatat că tânărul de la volan nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Cu privire la comiterea infracţiunii de furt, partea vătămată a decis să se împace cu autorul, însă tânărul este cercetat pentru conducerea unui autovehicul de către o persoană care nu deţine pemis de conducere.

Te-ar putea interesa si

GALERIE FOTO: 1.000 de perechi de șosete şi fructe şi legume pentru copiii a două grădiniţe din Baia Mare, în cadrul proiectului Suntem diferiți, dar egali!

Redactie

VisitMaramureș: S-a introdus biletul unic pentru vizitarea muzeelor – 15 lei

Vasile Dale

„Focus grup de descoperire antreprenorială online în domeniile Specializării Inteligente, în Regiunea Nord-Vest”

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.