Important

LA PLIMBARE PRIN BAIA MARE: Fără permis şi cu 1.02 mg/l alcool pur în aerul expirat

A urcat la volanul unei maşini şi a pornit la plimbare prin Baia Mare. A uitat că nu deţine permis de conducere şi că a consumat alcool. Este vorba despre un bărbat de 43 de ani, domiciliat în judeţul Satu Mare.
Poliţiştii l-au oprit pentru verificări în timp ce conducea pe strada Mihai Eminescu din Baia Mare. Întrucât emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentraţie de 1.02 mg/l alcool pur în aerul expirat. Permisul de conducere nu l-a putut prezenta poliţiştilor, întrucât nu-l deţine. Din fericire acesta nu a produs niciun accident rutier.
Sătmăreanul este acum cercetat pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea pe drumurile publice unui vehicul cu o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Maramureş au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.
Duminică, între orele 13.00 – 18.00, au fost oprite pentru verificări aproape 100 de autoturisme care se deplasau pe drumurile publice de pe raza judeţului.
Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 69 de sancțiuni contravenționale, 44 pentru depăşirea limitelor legale de viteză. Valoare amenzilor aplicate a depăşit suma de 42.000 de lei.
Totodată au fost reținute în vederea suspendării dreptului de circulație 11 permise de conducere (10 pentru viteză excesivă şi unul pentru depăşire neregulamentară) și au fost retrase 2 certificate de înmatriculare.

Te-ar putea interesa si

De ce sunt jucătorii din cazinouri predispuși la superstiții?

Vasile Dale

Gheorghe Șimon, deputat PSD: „Am făcut ce trebuia făcut și nu am fost demagogi ca alții”

Redactie

LA DATORIE: Jandarmii maramureşeni la cumpăna dintre ani

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.