Important

FURT CALIFICAT: Prinşi de poliţişti exact când transportau un motofierăstrău şi câteva beţe de pescuit furate dintr-o locuinţă

Ştiţi care este ghinionul celor care reuşesc să sustragă bunuri? Să se întâlnească cu poliţiştii exact după ce s-au bucurat că le-a ieşit planul! Azi-noapte, la ora 00:30, poliţiştii Serviciului de Acţiuni Speciale care patrulau pe raza municipiului Baia Mare împreună cu un echipaj de ordine şi siguranţă publică au surprins pe strada Vasile Lucaciu doi tineri, care aveau asupra lor un motofierăstrău şi câteva beţe de pescuit.
Fiind întrebaţi despre provenienţa bunurilor, cei doi au recunoscut că le-au sustras dintr-o locuinţă în construcţie situată pe strada Cărăuşilor din municipiu. Prejudiciul cauzat, în valoare de 700 lei, a fost recuperat şi restituit persoanei vătămate, înainte ca aceasta să realizeze că i-au fost sustrase.
Cei doi băimăreni, în vârstă de 25 şi 31 de ani, sunt cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Prins şi reţinut de poliţişti la scurt timp după ce a comis o tâlhărie

Aseară, la ora 18:00, poliţiştii Secției 7 Poliţie Rurală Suciu de Sus au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul un bărbat a fost agresat fizic și deposedat de o sumă de bani, de către o persoană care a intrat în locuința sa.
Deplasaţi de urgenţă la faţa locului, poliţiştii au constatat că un bărbat 77 de ani prezenta ușoare urme de violență la nivelul feței şi se deplasa pe strada pe care locuiește, desculț si dezorientat.
Partea vătămată a precizat că o persoană necunoscută, a intrat fără drept în locuința sa și prin violență, l-a deposedat de suma de 200 de lei, telefonul mobil și l-a amenințat cu acte de violență .
La scurt timp poliţiştii au identificat un tânăr de 19 ani, domiciliat în judeţul Sibiu, bănuit de comiterea faptei. În baza probatoriului administrat acesta a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Te-ar putea interesa si

IPJ MARAMUREŞ: Întâlnire de lucru pe tema violenței școlare, fenomen din ce în ce mai prezent în unitățile de învățământ

Redactie

Cel mai mare buget din istoria Consiliului Județean Maramureș a fost aprobat astăzi: 872 milioane de lei pentru anul 2024

Redactie

Ziua Internațională a Conștientizării Autismului marcată prin fapte în Maramureș, la  Althera, unicul centru de terapii alternative din România

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.