Eveniment

SPIRIT CIVIC: Şi-a luat gândul de la banii şi cardurile pierdute, însă a avut noroc cu un bărbat care i-a găsit portofelul şi l-a dus la poliţie

Inspiraţi-vă de la persoanele cu spirit civic! Restituiţi proprietarilor sau predaţi poliţiei banii sau alte bunuri pe care le găsiţi! Le veţi face o bucurie reală pentru cei care le-au pierdut!

În această dimineaţă, la sediul Poliţiei din Ocna Şugatag s-a prezentat un bărbat de 55 de ani, din localitate, pentru a preda un portofel pe care l-a găsit în zona unui centru comercial din Ocna Şugatag. În portofel se aflau două carduri şi peste 600 de lei.
Activităţile desfăşurate de poliţişti au dus la identificarea proprietarului, un bărbat de 45 de ani, din Sat Şugatag. Acesta a precizat că şi-a pierdut portofelul ieri după-amiază şi că îşi pierduse speranţa că va ajunge din nou în posesia lui.

Totodată poliţiştii din Ocna Şugatag au reuşit, în urma investigaţiilor efectuate, să identifice un bărbat care la începutul acestei săptămâni a reuşit să sustragă 600 de lei dintr-un portofel aflat într-un imobil din localitate. Şi în acest caz banii au fost restituiţi părţii vătămate iar bărbatul care i-a sustras este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

Te-ar putea interesa si

VIDEO: A ucis un om cu mașina, l-a abandonat în șanț și a fugit de la fața locului – ACTUALIZARE

Vasile Dale

RECORD DE INFRACŢIUNI: Sighetean prins la volan de 8 ori fără permis: de 4 ori beat la volan și de 2 ori conducând o mașină neînmatriculată

Vasile Dale

ACCIDENT – Impact violent între două mașini în Baia Mare (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.