BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

GALERIE FOTO: O casă din Coştiui a luat foc (ACTUALIZARE)

Un incendiu puternic a izbucnit şa o casă de locuit din Coştiui, nr. 270. la faţa locului s-au deplasat membrii Detaşamentului Sighet cu 2 autospeciale şi un echipaj de prim ajutor.

ACTUALIZARE 1



În sprijinul pompierilor militari au intervenit și pompierii civili din Rona de Sus.

În urma incendiului, au ars circa 90 de metri pătrați de acoperiș din lemn, 50 de metri dintr-o anexă gospodărească din lemn și 20 de metri pătrați dintr-un șopron de fân.

ACTUALIZARE 2

Se pare că incendiul a izbucnit după o ceartă între fraţi care ar fi degenerat și ar fi avut ca și rezultat incendierea casei. Mai mult decât atât, unul dintre ei l-ar fi împușcat pe celălalt.

Din fericire, dacă putem spune așa, ar fi fost vorba despre o pușcă cu alice, astfel că victima nu ar fi fost rănită grav. Totuși, bărbatul rănit ar fi fost transportat la spital, pentru îngrijiri medicale.

Se vorbește, tot pe surse, că individul agresiv ar fi fost transportat la Spitalul Municipal Sighetu Marmației, pentru a fi expertizat psihiatric.

Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de tentativă la omor, ultraj, distrugere, uz de armă fără drept și nerespectarea regimului armelor și munițiilor, pe numele unui bărbat din Coştiui.

Din primele verificări efectuate polițiștii au stabilit că bărbatul, de 41 de ani, și-a agresat fratele și a incendiat locuința comună.

Pentru aplanarea conflictului și imobilizarea agresorului, care avea asupra sa o armă cu care amenința forțele de intervenție, au intervenit echipaje din cadrul poliției și poliției de frontieră. Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Agresorul se află în custodia poliției.

Te-ar putea interesa si

INFRACŢIUNI RUTIERE: Trei maramureşeni cercetaţi pentru că s-au urcat la volan, deşi nu deţin permise de conducere

Vasile Dale

EDITORIAL: JURNALIȘTI CU BOTNIȚĂ ÎN MARAMUREȘ – Pentru a nu avea dificultăți la gândire și acțiune, politicienii semnează contracte de publicitate dictatoriale

Redactie

CJSU MARAMUREŞ INFORMEAZĂ: Unde şi când a fost administrat vaccinul AstraZeneca din lotul problemă

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult