Recomandate

BĂNUIELILE S-AU ADEVERIT / ACTUALIZARE: Poliţiştii nu au găsit Mercedesul dispărut. Hoţul a fost arestat preventiv (FOTO)

Poliţiştii Biroului Rutier Baia Mare împreună cu poliţiştii de la Biroul de Investigaţii Criminale l-au prins pe bărbatul care închiriase un Mercedes GLK şi nu l-a mai returnat firmei respective.

Poliţiştii l-au depistat circulând în Baia Mare, în noaptea de marţi spre miercuri, în jurul orei 4.00. Bărbatul de 31 de ani, din Viile Apei, a fost condus la sediul poliţiei pentru audieri. S-a constatat că atât cartea de identitate, cât şi permisul de conducere erau false. Mai mult decât atăt, omul se afla sub influenţa bputurilor alcoolice. A fost reţinut pentru 24 de ore, fiind prezentat instanţei cu propunere de arest preventiv, pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, conducerea unui autovehicul fără permis de conducere, fals şi uz de fals, complicitate la falsuri în înscrisuri oficiale, înşelăciune.

Maşina a fost indisponibilizată pe perioada cercetărilor urmând a fi returnat păgubitului.

Actualizare – IPJ Maramureş

Arestat preventiv după o intervenţie a poliţiştilor maramureşeni

Poliţiştii specializaţi în investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş au acţionat împreună cu poliţiştii rutieri pentru depistarea unui bărbat bănuit de comiterea mai multor infracţiuni de înşelăciune. Cooperarea cu poliţiştii din Hunedoara a condus la documentarea activităţii infracţionale a acestuia şi arestarea sa preventivă.

 În fapt, este vorba despre un bărbat de 30 de ani, domiciliat în Sat Viile Apei, oraş Seini, bănuit că a comis mai multe fapte de înşelăciune, pe raza mai multor judeţe. Metoda de operare era aceeaşi: închiria autoturisme folosindu-se de acte false şi nu le mai restituia, înstrăinându-le. Două dintre faptele de înşelăciune au fost comise recent, pe raza municipiului Baia Mare.

Bărbatul a fost depistat în trafic, marţi, 08 octombrie, în jurul orei 04.00, în timp ce conducea unul dintre autoturisme, la intersecţia bulevardului Bucureşti cu bulevardul Republicii din Baia Mare. Verificările poliţiştilor au relevat că permisul de conducere şi cartea de identitate pe care acesta le-a prezentat erau false. Totodată s-a constatat că bărbatul nu deţine permis de conducere şi, întrucât emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o concentraţie de 0.59 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Autoturismul a fost indisponibilizat la sediul poliţiei. În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi prezentat instanţei care a dispus arestarea sa preventivă.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de  conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, fals privind identitatea, înșelăciune, complicitate la fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals.

Te-ar putea interesa si

FOTO EXCLUSIV: POLIȚIA ÎN ALERTĂ – Armă, vânat și jeep abandonate pe Valea Vaserului. Doi suspecți au fugit în pădure (actualizare)

Vasile Dale

EXCLUSIV DOCUMENTE EXPLOZIVE: Cum a ajuns inginer un pădurar la OS Poieni după ce DS Maramureș a refăcut concursul

Vasile Dale

EXCLUSIV: Misiune imposibilă pentru echipajul TIM SMURD la Mogoșești (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.