Important

BAIA MARE, ŞOMCUTA MARE: Infracţiuni rutiere pe bandă rulantă constatate de poliţişti

În cadrul activităţilor desfăşurate pe drumurile publice de pe zona de competenţă, poliţiştii din Şomcuta Mare au depistat, în ultimele 12 de ore, două persoane care au comis infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

În jurul orei 23.30, poliţiştii au oprit pentru verificări un autoturism condus pe raza localităţii Mogoşeşti. La volan a fost identificat un bărbat de 35 de ani, din oraşul Ulmeni, care conducea cu o alcoolemie de peste 0.40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital în vederea recoltării de probe de sânge.

La ora 02.20, poliţiştii au oprit un autoturism condus pe D.N.1C. Verificările efectuate au relevat că tânărul de la volan, de 25 de ani, din judeţul Suceava, avea permisul de conducere reţinut. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest şi nu se afla sub influenţa alcoolului.

În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale şi se continuă cercetările urmând ca la finalizarea lor să fie dispuse măsuri legale.

Şi-a pierdut libertatea după ce a condus sub influenţa alcoolului

Ieri, 09 octombrie, poliţiştii Biroului Urmăriri au depistat un bărbat pe numele căruia Judecătoria Baia Mare a emis mandat de executare a pedepsei închisorii. Băimăreanul, de 50 de ani, a fost condamnat la opt luni închisoare pentru comiterea infracţiunii de conducerea unui vehicul de către o persoană aflată sub influenţa alcoolului.
Bărbatul a fost depistat şi depus în penitenciar în vederea executării pedepsei.

Te-ar putea interesa si

TÂLHĂRIE ÎN BAIA MARE: Arestat preventiv după ce spart o locuință și a furat un telefon mobil și 100 de lei

Vasile Dale

ANUNŢ VITAL / CONDUCTĂ SPARTĂ: Furnizarea apei potabile sistată pe bd. Regele Mihai din Baia Mare

Redactie

Sesiuni demonstrative în vederea acordării primului ajutor de urgenţă

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.