Eveniment

FURT LA SUPERMARKET / ACTUALIZARE: Băimăreancă lăsată fără telefon în timp ce stătea la rând la casa de marcat

Imagini incredibile surprinse de camerele de supraveghere ale unui supermarket din complexul Maramureșul. Totul se petrece la casa de marcat a magazinului și îi are ca protagoniști pe o femeie care se afla la cumpărături împreună cu fiica ei și un hoț.

Profitând de faptul că femeia era atentă la casieră, bărbatul de etnie romă a acționat pe loc: i-a băgat mâna în buzunar femeii și i-a furat telefonul.
La un moment dat, înainte de furtul propriu-zis, bărbatul pare că se gândește timp de câteva secunde cum să acționeze. La un moment dat, pare chiar să observe camera de supraveghere care îl filmează. Asta nu l-a făcut pe bărbat să dea înapoi.

Sursa ActualMM

Actualizare – IPJ Maramureş

Cu privire la telefonul mobil sustras din geanta unei persoane aflată într-un supermarket din Baia Mare facem precizarea că polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de furt și continuă cercetările în vederea identificării autorului și recuperării prejudiciului.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO: Beat și fără permis a intrat cu mopedul într-un autoturism la Breb. Doi răniți (actualizare)

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO: De două zile arde vf Plaiului din Vișeu de Sus. 14 incendii de vegetație au făcut ravagii în Maramureș în nici 24 de ore

Vasile Dale

Trei victime în urma unui accident rutier petrecut în Baia Mare

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.