Tara ChioaruluiTara Lapusului

ŞOMCUTA MARE ȘI ROGOZ: Depistat la aproximativ o oră după ce un sătmărean a sesizat că a fost furat un autoturism

Poliţiştii maramureşeni s-au mobilizat azi-noapte pentru depistarea unui autoturism, după ce au fost sesizaţi că vehiculul a fost sustras de pe raza judeţului Satu Mare şi este posibil să fie condus pe raza judeţului nostru.

În jurul orei 01.30, autoturismul a fost depistat de poliţiştii oraşului Şomcuta Mare, în zona unei staţii de carburanţi de pe raza de competenţă. Întrucât bărbatul de la volan a refuzat să coboare, a fost imobilizat şi condus la sediul poliţiei.

Verificările poliţiştilor au relevat că acesta, sătmărean de 30 de ani, nu deţine permis de conducere iar testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentraţie de 0.68 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conform procedurii, acesta a fost condus la spital unde i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările pentru documentarea activităţii infracţionale a acestuia.

ROGOZ: Alcoolul nu te face mare în trafic!

Alcoolul la volan se pedepseşte! Poate că realizarea acestui aspect l-a determinat pe un bărbat din Rogoz să aleagă „fuga„ de poliţie. Nu a reuşit însă să ajungă prea departe, iar acum este cercetat în cadrul dosarului penal întocmit pe numele său.

Poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Suciu de Sus, care desfăşurau activităţi pe D.N.18B, au efectuat semnalele regulamentare de oprire a autoturismului aseară, în jurul orei 22.00. Persoana de la volan şi-a continuat deplasarea până pe raza localităţii Măgureni.

La volan a fost identificat un bărbat de 40 de ani, domiciliat în Rogoz. Testarea cu aparatul etilotest a relevat că acesta avea o concentraţie de 0.67 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conform procedurii, acesta a fost condus la spital unde i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările.

Te-ar putea interesa si

Cine salvează o viață salvează o lume întreagă! Interviu cu voluntarul ISU, Cornel Petrehuș, la 12 ani de la operaționalizarea SMURD Maramureș (galerie foto)

Vasile Dale

Dosar penal pentru contrabandă la Suciu de Sus. 750 pachete cu ţigări confiscate de poliţişti

Vasile Dale

SITUATIE REVOLTATOARE LA LAPUSUL ROMANESC: SATENII SUNT NEVOITI SA SA SE SPELE CU APA NEAGRA. NICI VORBA SA FIE POTABILA (FOTOGRAFII)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.