EvenimentMaramuresul Istoric

TÂLHĂRIE CALIFICATĂ: Trei sigheteni vor ajunge după gratii pentru că au bătut şi jefuit un tânăr în propria casă

Activităţile de cercetare şi investigare efectuate de poliţiştii din Sighetu Marmaţiei cu privire la o faptă de tâlhărie calificată comisă în cursul acestei săptămâni au dus la reţinerea şi arestarea preventivă a trei tineri din municipiu.


În fapt, marţi dimineaţa, poliţiştii din Sighetu Marmaţiei au fost sesizaţi prin SNUAU 112 despre faptul că un tânăr din municipiu a fost găsit de către un membru al familiei rănit în apartament. Deplasaţi de urgenţă la faţa locului, a fost identificat tânărul de 24 de ani, care prezenta mai multe leziuni. Primele verificări efectuate de poliţişti au relevat că trei persoane au intrat în cursul aceleiaşi dimineţi în apartamentul în care se afla, l-au lovit şi i-au sustras o borsetă cu documente personale, o sumă de bani, precum şi un laptop, un telefon mobil şi boxe de muzică.
Tânărul rănit a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiuii de tâlhărie calificată şi au continuat cercetările pentru documentarea cu exactitate a faptei, reuşind la scurt timp să-i identifice pe cei trei suspecţi, cu vârste cuprinse între 21 şi 23 de ani.
În baza probatoriului administrat aceştia au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi prezentaţi Judecătoriei Sighetu Marmaţiei care ieri, 10 octombrie, a dispus arestarea lor preventivă pentru 30 de zile.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO – ȘOCANT: Un tânăr din Rogoz şi-a înjunghiat fratele (ACTUALIZARE)

Redactie

EXCLUSIV: Pelerinii din Maramureș captivi în războiul din Israel au ajuns în această seară acasă (actualizare 3)

Vasile Dale

FOTO/VIDEO EXCLUSIV: O nouă revoltă a sătenilor la bariera silvică din cătunul Luhei din Poienile de Sub Munte

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult