Eveniment

IDENTIFICAT DE POLIŢIŞTI: A părăsit locul accidentului, după ce a lovit cu maşina un copil pe trecerea pentru pietoni

Activităţile specifice de cercetare efectuate de poliţiştii Biroului Rutier Baia Mare cu privire la un accident de circulaţie în urma căruia un minor a fost accidentat iar şoferul a părăsit locul faptei, au dus la identificarea acestuia.

Accidentul s-a produs vineri, 11 octombrie, la intersecţia străzii Vasile Alecsandri cu strada 22 Decembrie din municipiul Baia Mare şi le-a fost sesizat poliţiştilor de un băimărean. Acesta a declarat că fiul său, în vârstă de 12 ani, care mergea pe lângă o trotinetă pe trecerea pentru pietoni marcată şi semnalizată corespunzător, a fost surprins şi accidentat de un autoturism al cărui conducător auto a plecat de la faţa locului. Minorul a fost transportat la spital unde a beneficiat de îngijiri medicale, nu a necesitat internarea.
Poliţiştii au demarat activităţile specifice în vederea depistării autoturismului implicat în accident şi a identificării şoferului. Ieri, 14 octombrie, s-a constatat că este vorba de un băimărean de 65 de ani. Acesta este acum cercetat pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei.

Te-ar putea interesa si

Şofer din Maramureș prins cu 230 de kilometri/oră pe Autostrada A1 Deva-Nădlac. Ce amendă a primit

Vasile Dale

BAIA MARE – Prins de radar cu viteză pe strada Transilvaniei fără a deține permis de conducere. Alt șofer prins drogat și băut la volan

Vasile Dale

APEL LA MOBILIZARE SINDICALĂ ROMSILVA: Miting pentru salvarea pădurilor proprietate publică a statului de la înstrăinare în fața Guvernului României

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.