BREAKING NEWSRecomandate

ACTUALIZARE: Şofer beat, prins la volan cu 142 km/oră

Un bărbat aflat la volanul unei maşini a fost surprins de aparatul radar având o viteză nu mai puţin de 144 km/oră, circulând prin localitate pe DN 1C.

Ca şi cum viteza nu ar fi fost de ajuns, omul se afla şi sub influenţa băuturilor alcoolice.

Actualizare – IPJ Maramureş

Ieri, 14 octombrie, un şofer a fost oprit de poliţiştii Serviciului Rutier înainte să producă vreo tragedie. Este vorba despre un tânăr depistat în timp ce rula cu 142 km/h, după ce a consumat alcool.
Autoturismul a fost surprins de aparatura radar, în timp ce se deplasa pe D.N.1C, între localităţile Cicârlău şi Ilba, pe un tronson de drum cu limită de 50 km/h. La volan a fost identificat un tânăr de 26 de ani, din judeţul Satu Mare, iar testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentraţie de 0.44 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital pentru recoltarea de probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările.

Von reveni cu imagini video

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIVITATE – Polițiștii au identificat bărbatul găsit decapitat în zona barajului Firiza. Află detalii incredibile (FOTOGRAFII ȘOCANTE)

Vasile Dale

HARTĂ: Scenariile în care se încadrează fiecare localitate Maramureş pentru începerea școlii. Comuna Coroieni este ROȘIE

Redactie

FOTO: VIȘEU DE JOS – A lovit un podeț și s-a răsturnat pe capotă. Un tânăr a rămas încarcerat

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.