EvenimentMaramuresul Istoric

ATENȚIE, MĂMICI: „A încercat să arunce un lichid incolor în căruciorul fetiței mele de 7 luni”

Caz șocant la Sighetu Marmației. O mămică din oraș a făcut un anunț cutremurător pe facebook. Aceasta susține că un individ a încercat să arunce un lichid incolor în căruciorul fetiței ei în vârstă de numai 7 luni.

Iată mesajul și fotografiia individului care a fost publicată pe facebook.

”Atentie Mamici: un individ azi a incercat sa arunce un lichid incolor in caruciorul fetitei mele de 7 luni.

L-am observat prima data peste drum de scoala de muzica mi-a parut dubios , l-am evitat si am traversat strada , s-a tinut dupa mine iar in zona Carmis sa apropiat de carucior incercand sa arunce spre carucior cu o sticla , avea si o furculita si un CD in cealalta mana , l-am observat ce intentioneaza sa faca si i-am cerut sa plece amenintandu-l ca o sa chem politia , s-a indepartat cu greu amenintandu-ma si injurandu-ma , ulterior s-a tinut dupa mine pana la Lidl .

În tot acest timp nu am intalnit nici un echipaj de politie , locala , ordine publica , nimic. Orasul nostru este impanzit mai nou de nebuni , cersetori si persoane dubioase.

Autoritatile locale ar trebui sa se sesizeze si sa ia masuri . Intreb si eu Politia Locala este doar pentru a pune amenzi de parcare ? Eram prea panicată pentru a suna la 112. Nu stiam cum sa-mi protejez copilul , cum sa plec din jurul lui , sa scap de el. Mamici, va rog distribuiti si feriti-va copiii de acesti indivizi ! Am revenit cu poza , din nou era la Scoala de muzica! Feriti-va de el !”.

Te-ar putea interesa si

A FOST IDENTIFICAT: Pilotul elicopterului prăbuşit la Săpânţa: un bărbat de 48 ani din Viciebsk – capitala terorismului din Belarus (VIDEO)

Vasile Dale

PERCHEZIŢII: Descinderi ale mascaţilor în Borşa. Șapte arme au fost ridicate și confiscate (FOTO – ACTUALIZARE)

Vasile Dale

VIDEO EXCLUSIV: Carambol cu 4 mașini implicate la intrare în Șomcuta Mare, pe DN1C

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.