BREAKING NEWSRecomandate

DOUĂ ACCIDENTE IDENTICE: Doi șoferi și-au avariat mașinile în sensul giratoriu de pe str. V. Lucaciu (FOTO, VIDEO)

La interval de doar câteva ore, doi șoferi din Baia Mare și-au avariat autoturismele în sensul giratoriu de pe strada Vasile Lucaciu, în zona unei benzinării.

Primul eveniment a avut loc în urmă cu câteva ore când un șofer a intrat cu prea mare viteză în sens și nu a mai putut stăpâni volanul.

Mașina a urcat pe scuar și a fost avariată. Poliția Locală Baia Mare a intervenit la fața locului pentru a dirija traficul rutier.

Al doilea eveniment a avut loc în urmă cu puțin timp (ora 18.00) în același loc. Un șofer a pierdut controlul volanului (martorii susțin că este posibil să fi fost băut), a ieșit de pe șosea, a acroșat un stâlp și s-a urcat pe scuarul din sensul giratoriu.

Poliția Rutieră Baia Mare dar și un echipaj SMURD au sosit la fața locului. După examinare paramedicii au constatat că nu a fost rănit. Polițiștii au vrut să îl testeze, însă șoferul a refuzat. A fost urcat în mașina poliției și a fost dus la spital pentru a-i fi recoltate probe de sânge.

ACTUALIZARE

Un bărbat de 61 de ani, domiciliat în localitatea Băița, care a condus un autoturism pe strada Vasile Lucaciu din Baia Mare, în momentul în care a ajuns la intersecția cu strada 8 Martie a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat in coliziune cu un stâlp. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest constatându-se că avea o alcoolemie de 1.34 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările.

Te-ar putea interesa si

CINE E VINOVATUL: Un tractorist băut a provocat accidentul cu 5 victime din Viile Apei. Unul dintre șoferi a încercat să evite impactul cu remorca plină cu lemne

Vasile Dale

SALVEAZĂ O VIAŢĂ: Campanie de donare de sânge demarată de jandarmii maramureşeni

Vasile Dale

BAIA MARE: Polițiștii au dispus reținerea unui tânăr cercetat pentru infracțiuni rutiere. Judecătorii l-au arestat preventiv

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.