BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

RECOMPENSĂ: Rent Rapid Baia Mare oferă 500 de euro celui care are informații despre maşina dispărută

Povestea hoțului de mașini maramureșean, cu acte false, continuă. A trecut o săptămână de când Kis Vasile a fost prins de către polițiștii maramureșeni în timp ce conducea pe străzile din Baia Mare beat și cu acte false, neavând nici măcar carnet de conducere valabil.

Potrivit surselor ActualMM.ro, se pare că bărbatul din Viile Apei obișnuia să „lucreze” după un tipar bine-definit: închiria mașini scumpe de la firme de închirieri locale, cu acte false, apoi le vindea mai departe. Desigur, polițiștii maramureșeni încearcă în aceste momente să identifice atât modul în care opera hoțul cât și dacă există complici și cine sunt aceștia.

Într-unul dintre cazuri, proprietarul mașinii „închiriate” de bărbat și-a recuperat autoturismul, mașina fiind indisponibilizată de către polițiști până la finalizarea cercetărilor.
Cea mai nouă victimă a hoțului, însă, nu a avut parte de același noroc. Renumita și cea mai mare firmă de închirieri auto din Baia Mare, Rent Rapid, cere ajutorul cetățenilor pentru găsirea și recuperarea urgentă a autoturismului Mercedes GLK, închiriat și… neînapoiat de către individul cu acte false.



Mai mult, Rent Rapid oferă o recompensă deloc de neglijat celui care găsește autoturismul sau oferă informații concrete, care pot duce la recuperarea mașinii.

Sursa ActualMM.ro

Citeşte şi

https://vasiledale.ro/2019/10/09/banuielile-s-au-adeverit-politistii-au-gasit-mercedesul-disparut-hotul-a-fost-arestat-preventiv-foto/

Te-ar putea interesa si

Accident rutier cu trei victime în Borșa. Unul dintre şoferi băuse înainte de a se urca la volan

Redactie

FOTO, VIDEO: Biciclist lovit de o maşină la intrarea în Recea – ACTUALIZARE

Redactie

ULTIMĂ ORĂ – FOTO: Un cort în care se desfășura un eveniment religios a luat foc în Baia Mare. Un barbat a suferit arsuri

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult