BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Lapusului

EXCLUSIV: Muncitori ai UAC Dumbrăvița care și-au văzut moartea cu ochii! Mărturii cutremurătoare, acuzații șocante (GALERIE FOTO)

Un cititor al site-ului nostru ne-a trimis informații cutremurătoare, însoțite și de acuzații deosebit de grave la adresa firmei care se ocupă cu transportul muncitorilor spre o importantă firmă din județul Maramureș: UAC Dumbrăvița.

Accidentul rutier nu a fost mediatizat!

Conform cititorului nostru accidentul a avut loc în data de 27 septembrie 2019, pe drumul comunal 23, situat pe raza localități Dumbrăvița, la câteva sute de metri de intrarea în curtea UAC Dumbrăvița. Deși, conform cititorului nostru, în accident ar fi fost implicate două microbuze de transport persoane în care erau pasageri, accidentul rutier NU A FOST MEDIATIZAT DE IPJ Maramureș. La fața locului ar fi intervenit echipaje SMURD și ale Ambulanței. Evenimentul rutier s-ar fi soldat cu vătămarea corporală a cinci muncitori. Drept urmare, noi am solicitat, conform Legii 544, informații referitoare la acest subiect, dar și informații referitoare la aspectele deosebit de grave semnalate de cititorul nostru.

În cele ce urmează redăm în integralitate aspectele sesizate de cititorul nostru, cu mențiunea că îi vom proteja identitatea, la cererea expresă a acestuia.

Talonul microbuzului implicat în accident


”În 27.09.2019 mergeam spre casă de la muncă cu un microbuz care, conform talonului era modificat. Un microbuz care în acte avea 9 locuri (ataşez foto), în realitate avea 18 locuri. Microbuzul aparține firmei Lourdens Trans.

Accidentul rutier a avut loc pe DC 23, în Dumbrăvița, în jurul orei 14.30, la 800 metri de sediul firmei unde lucrăm. Se încearcă mușamalizarea cazului. Cinci muncitori de la UAC Dumbrăvița am fost răniți. Toți avem certificate medico-legale.

Microbuzul în care eram noi a intrat în coliziune cu alt microbuz de la aceeași firmă care circula în fața noastră. Acesta a oprit brusc pentru a lua ceva hârtii de la șoferul unui alt microbuz (de la aceeași firmă) care venea din sens opus. Am văzut totul live cum se spune, fiind pe al doilea scaun din dreapta față. Menționez că în momentul accidentului șoferul în care mă aflam era total neatent deoarece vorbea cu doi pasageri (băiat-fată) care se aflau în spatele său pe primul scaun dublu din spatele șoferului. Cele două persoane nu sunt angajați UAC.

Mai menționez și faptul că în momentul producerii accidentului am fost 14-15 persoane în microbuz. Toți așezați pe scaune!!! Iar talonul mașinii indică doar 9 locuri. Cum e posibil? Are șoferul permis pentru a transporta atâția oameni? Are atestat? Vă rog, dacă aveți puterea necesară, semnalați ceea ce v-am relatat instituțiilor abilitate. Faceți ceva și mediatizați acest caz. Chiar nu putem să ne facem dreptate fără ajutorul mass-media? Sunt amenințat zilnic de cei de la firma de transport să îmi țin gura. Ați rămas ultima noastră opțiune” a scris cititorul nostru.

Vom reveni cu informații oficiale ale IPJ Maramureș în baza solicitării noastre, dar și cu informații de la ITM Maramureș. Pentru că acest caz este considerat accident de muncă.

Te-ar putea interesa si

DROGAT LA VOLAN: UN TANAR A INTRAT CU MASINA IN GARDUL UNEI FIRME DIN BAIA MARE

Vasile Dale

Cu mocăniţă, de 1 Mai. Mulţi români au dat oraşele aglomerate pentru natura (VIDEO)

Vasile Dale

BAIA MARE: Material lemnos tăiat ilegal și furat confiscat de polițiști

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.