Recomandate

PRIMA MĂSURĂ: Amendă de 11.000 de lei pentru Castel Transilvania (VIDEO)

Peste 10.000 de lei. Atât a primit amendă localul băimărean Castel Transilvania, în urma verificărilor întreprinse de către Inspectoratul Teritorial de Muncă Maramureș. Reprezentanților hotelului li s-a adus la cunoștință că au obligația să se conformeze după ce au fost găsite și alte nereguli.

Cazul tânărului care ar fi fost bătut la Hotel Transilvania revine în actualitate. Inspectorii de Muncă anunță că au încheiat verificările în urma sesizărilor primite.

Amenda a fost contestată de agentul economic. ”Controlul a constatat că Bayza cu scandalul nu a lucrat niciodată la noi. Vă rog să specificați lucrul acesta. Am fost amendați pentru depunerea cu întârziere cu o singură zi a contractului a unui singur angajat. Considerăm că a fost o eroare din contabilitatea noastră. Considerăm că sancțiunea este disproporționată cu gravitatea faptei în situația în care nu există nici măcar prejudiciu pentru că am depus contractul”, a declarat Sorin Sâncrăian, administrator Hotel Transilvania.

”Din ce ne-a comunicat avocatul au fost două dosare penale, cel întocmit la plângerea noastră, a copilui meu și cel al domnului Sâncrăian. Cele două dosare au mers la Procuratură pentru a se contopi. Urmează să se întoarcă la Poliție pentru continuarea cercetărilor”, a spus Ovidiu Bayza, tatăl tânărului agresat.

Sursa info: TL Plus Maramureș

Citeşte şi

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: ”Ploaie” de înjurături și amenințări la adresa pompierilor voluntari din Poienile de Sub Munte. Motivul: au avut ”tupeul” să îi calce iarba unui localnic în timpul unei intervenții la stingerea unei gospodării în flăcări!

Vasile Dale

UPDATE – VIDEO: Mii de români blocaţi la vama dintre Austria și Ungaria, după ce graniţele au fost închise

Vasile Dale

PUNCT DE VEDERE: DUPA O INREGISTRARE VIDEO POSTATA PE FACEBOOK – IPJ MARAMURES REACTIONEAZA

Vasile Dale

1 mesaj

Eva octombrie 17, 2019 at 9:35 pm

Nu-i adevarat ca nu a lucrat niciodata acolo, il cunosc pe baiat si l-am vazut lucrand acolo ! Sigur a lucrat acolo !

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.