Important

PREJUDICIU RECUPERAT: Motofierăstraie de 7.400 de furate la Seini

Pentru a scăpa de bunurile pe care le fură și pentru a îngreuna recuperarea lor de către polițiști, hoții le înstrăinează cât mai repede posibil. De obicei le vând unor terțe persoane la prețuri mai mici.
Două motofierăstraie, în valoare de 7.400 lei, au fost sustrase în noaptea de luni spre marți dintr-o anexă a unei societăți comerciale din Seini.
De cum a fost sesizată despre producerea furtului, Poliția orașului Seini a demarat activitățile informativ-operative și în scurt timp a dat de urma hoțului și a bunurilor sustrase.

Polițiștii au constatat că un tânăr de 21 de ani dintr-o comună din județul Satu Mare, a pătruns prin efracție în incinta societății, de unde a sustras cele două motofierăstraie, pe care le-a vândut unei alte persoane din aceeași comună, la prețul de 1.000 de lei.

Bunurile au fost recuperate și predate părții vătămate, iar pe numele tânărului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.
Atragem atenția cetățenilor să fie vigilenți atunci când li se oferă spre achiziționare, de către diverse persoane fizice, bunuri având un preț prea atractiv și chiar să sesizeze poliția. În cele mai multe cazuri acele bunuri pot proveni dintr-o activitate infracțională, iar dacă polițiștii identifică făptașul și dă de urma bunurilor sustrase, cumpărătorul riscă să rămână și fără bunuri, care sunt restituite părților vătămate, și fără bani.

Articole vestimentare şi încălţăminte ridicate de poliţiştii din Tăuţii Măgherăuş

Ieri noapte, poliţiştii din Tăuţii Măgherăuş au efectuat semnalele regulamentare de oprire a unui autoturism condus pe raza oraşului. La volan a fost identificat un bărbat de 41 de ani, domiciliat în Bucureşti.

Pe bancheta din spate şi în portbagaj poliţiştii au găsit mai multe articole vestimentare şi de încălţăminte care prezentau indicii de contrafacere. Întrucât au existat indicii cu privire la comiterea infracţiunii de punere în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare, poliţiştii au indisponibilizat 61 geci, mai multe perechi de pantaloni, bluze, precum şi câteva perechi de încălţăminte sport.
Cercetările continuă, urmând ca la finalizarea lor să fie dispuse măsuri legale.

Te-ar putea interesa si

Chestor de poliţie Coman Florin, inspectorul sef al ITPF Sighetu Marmatiei: Rezultatele principalelor activități desfășurate de către ITPF Sighetu Marmației, în anul 2023

Redactie

EXCLUSIV CITITORI – IMAGINI ÎNGROZITOARE / ACTUALIZARE: Un tânăr a fost bătut și aruncat în cap de pe scările unui club din Baia Mare (VIDEO – interviu cu victima)

Vasile Dale

Ample acţiuni desfăşurate de poliţiştii maramureşeni pentru menţinerea unui climat de legalitate, în toate domeniile

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.