Important

RUTIERE: Şofer mehedinţean fără permis cercetat de poliţiştii din Cicârlău

În cadrul unei acţiuni pentru prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere, poliţiştii din Cicârlău au observat, pe strada Unirii din localitate, un autoturism care la vederea echipajului de poliţie a efectuat un viraj la stânga, intrând într-o parcare. La volan a fost identificat un bărbat de 35 de ani, domiciliat în judeţul Mehedinţi.


Verificările poliţiştilor au relevat că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar valabilitatea inspecţiei tehnice periodice a autoturismului condus era expirată.
Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările, iar ca măsură complementară s-a dispus reţinerea certificatului de înmatriculare şi a plăcuţelor de înmatriculare.

Acțiuni în trafic pentru creșterea gradului de disciplină rutieră

Polițiștii rutieri maramureșeni au acționat ieri, 16 octombrie, pentru asigurarea unui climat de siguranță pe drumurile publice din județ, prin depistarea conducătorilor auto care încalcă regulile de circulaţie.

Acțiunile au fost derulate de formațiunile de poliție rutieră din Vișeu de Sus, Șomcuta Mare, Seini și Baia Sprie care au aplicat 61 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 17.500 de lei. Au fost sancționați toți conducătorii auto care au fost depistați conducând cu viteză peste limita legală, care au efectuat depășiri neregulamentare sau care au fost identificați cu defecțiuni tehnice.
Totodată au fost reținute două permise de conducere și opt certificate de înmatriculare

Te-ar putea interesa si

Deputatul PSD Gabriel Zetea a fost numit membru în Comisia juridică a Camerei Deputaților

Vasile Dale

LUMINĂ LINĂ DIN SUFLET DE CREȘTIN: Ansamblul Folcloric Transilvania vă invită la două concerte de pricesne și muzică religioasă

Redactie

Bogdan Bumbuk – PGA Electric primul antreprenor din Maramureș în Finala “EY Entrepreneur Of The Year – Romania 2018”

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult