BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

INCREDIBIL: Conflict verbal pe autobuz. Șofer de la Urbis atacat cu parul de rudele unui călător (ACTUALIZARE)

Caz incredibil în satul Săsar, comuna Recea. Șoferul autobuzului URBIS nr. 28 care circula pe ruta Baia Mare – sat Săsar (cu plecare la ora 14.20 din Baia Mare) a ajuns la destinație la timp.

Doar că acolo, șoferul a fost bătut de un necunoscut iar cursa RETUR nu a mai fost efectuată. Conform jurnalistului Cornel Sabou, oamenii au rămas fără transport.

La fața locului au sosit echipaje de poliție care au demarat imediat o anchetă.



Conform informațiilor furnizate de Urbis SA acest incident este primul pe această rută. Șoferul Urbis are aproximativ 45 de ani și lucrează la societatea băimăreană de transport în comun de aproximativ 5 ani.

„A fost vorba despre un conflict verbal izbucnit pe traseu între șofer și un tânăr de etnie romă, pe motiv că cel din urmă a întârziat urcarea în autobuz. Ca urmare, călătorul a devenit agresiv și a început să îl înjure pe șofer. Controlorii, care se aflau în autobuz, i-au atras atenția să înceteze, iar pe traseu s-au dat jos.

Între timp, tânărul și-a alertat familia, care l-au așteptat atât pe el, cât și pe șofer, la capăt de linie, în Săsar, nu departe de Pirită. Unul dintre ei avea în mână un par. Șoferul nostru a apucat să sune la 112, nu știu dacă nu cumva s-a baricadat în cabină. Au fost și ceva îmbrânceli, întrucât șoferului i-a fost smuls lănțișorul de la gât. A venit poliția între timp. Călătorii au fost transportați la stația din cartierul Depozitelor, iar autobuzul se află aici. Toți cei implicați au fost conduși la audieri”, ne-a declarat în exclusivitate Ioan Fârte.

ACTUALIZARE 1

Călătorii s-au întors cu același autobuz (care nu erau mulți la cursa retur) în jurul orei 15.00. Autobuzul nu a fost avariat. Șoferului i-a fost smuls lănțișorul de la gât, informează cei de la Urbis.

ACTUALIZARE 2

Cu privire la aspectele apărute în spațiul public, conform cărora un șofer de autobuz ar fi fost agresat, vă comunicăm că polițiștii din Recea au intervenit la o stare conflictuală între șoferul unui autobuz și o femeie din Sat Săsar, în urma unui apel prin SNUAU 112.

Au fost identificate toate persoanele implicate, constatându-se că a avut loc un schimb de replici și s-au adresat injurii, fără ca vreo persoană să fie victima unei agresiuni fizice.

Nu a fost depusă nicio plângere, șoferul autobuzului a depus o reclamație urmând ca polițiștii să ia măsuri legale.

Te-ar putea interesa si

FOTO – NE MINT ÎN FAȚĂ: O săptămâna le-a trebuit pentru a umple o groapă cu pietriș. ”Tilicarul” numit prefect ne spune că NU SUNT RESTRICȚII! O minciună gogonată

Vasile Dale

VAL 2 NEVERSEA 2020: Cât costă abonamentele și biletele de o zi

Redactie

EXCLUSIVITATE: De noaptea minții – Chiar POLIȚIA MUNICIPIULUI BAIA MARE trimitea persoane în centrul ILEGAL din Baia Mare!!! Răspunde cineva?

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult