BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIVITATE: MOARTE SUSPECTĂ ÎN BAIA MARE / ACTUALIZARE – A stat cu fratele mort în casă mai multe zile. Polițiștii l-au ridicat pentru audieri

Caz șocant în Baia Mare. Alarma s-a dat în urmă cu puțin timp pe bulevardul Traian nr 9 după ce o rudă a proprietarului unui apartament a dat alarma. Acesta se pare că ar fi verificat dacă totul este în regulă cu chiriașii.

Ajuns în apartamentul închiriat de doi frați era încă un bărbat, iar unul dintre frați nu respira. Imediat a sunat la 112 și a cerut ajutor.

Echipajele medicale ale SMURD s-au deplasat la fața locului dar nu au putut face nimic decât să constate decesul. Bărbatul avea aproximativ 40 de ani. Polițiștii l-a luat la întrebări pe fratele celui decedat. Nu s-a putut discuta foarte mult cu acesta din cauza stării de ebrietate. În aceeași stare era și celălalt bărbat. Aceștia au fost duși la audieri, iar cadavrul a fost dus la morga Spitalului Județean.



”Polițiștii au fost sesizați prin 112 cu privire la decesul unei persoane. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului pentru efectuarea necropsiei și stabilirii cauzei decesului. Cercetările în acest caz continuă.

Actualizare – IPJ Maramureş

Ieri după-amiaza, la ora 15.35, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați prin SNUAU 112 despre faptul că într-un imobil situat pe bulevardul Traian din municipiu a fost găsită o persoană decedată.

La fața locului, polițiștii au stabilit că este vorba despre un bărbat de 52 de ani, domiciliat în județul Sălaj.

Bărbatul decedat a fost transportat la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei.

Până în acest moment nu există suspiciuni cu privire la decesul bărbatului. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurările în care acesta a decedat.

foto arhivă

Te-ar putea interesa si

SIGHETU MARMAŢIEI: Incendiu în cartierul Independenței (FOTO)

Vasile Dale

ISU Maramureş are un nou şef: locotenent-colonel ing. Pițiș Marian

Redactie

URMARE PERCHEZITII: ECSTASY, COCAINA, CANNABIS, ETNOBOTANICE. CINCI TINERI SI UN MINOR ARESTATI PREVENTIV (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult