Maramuresul Istoric

LUCRĂRI ÎN BÂRSANA: DJ 185 Valea Muntelui va fi extins și modernizat (FOTO)

Vești bune vin din Bârsana. DJ 185 a intrat într-un amplu program de extindere și modernizare. În fapt, lucrările vizează reabilitarea și extinderea covorului asfaltic de pe drumul Valea Muntelui cu aproximativ 3,5 km pe drumul care face legătura cu DN 18, dar și construirea de podețe în zonele necesare.

În ultima perioadă, sociatatea SC Drumuri și Poduri SA a executat lucrări de curățare și nivelare a acestui drum în vederea acoperirii cu covor asfaltic. Totodată, se execută lucrări de reparații și întreținere curentă pe acest sector de drum astfel încât circulația să se desfășoare în condiții optime.

“Începând cu data de 29 octombrie 2019, pe o perioadă de o săptămână, va fi interzisă circulația în intervalul orar 08.00 – 18.00, iar după ora 18:00 drumul va fi deschis doar pentru circulația autoturismelor mici, excluzând mașinile de mare tonaj, tractoarelor și a vehiculelor cu tracțiune animală”, a punctat Teodor Ștefanca, primarul comunei Bârsana.

Te-ar putea interesa si

RĂMÂN ÎN AREST: Cătană, Fane și Cătălin, șmecherașii care și-au bătut joc de doi tineri din Vișeu de Sus, rămân după gratii încă 30 de zile

Vasile Dale

ȘCOALA SĂLBATICĂ: SIGHET – Un elev i-a bătut cu un baston telescopic pe un coleg, un părinte și pe dirigintele clasei. Totul s-a petrecut în Liceul tehnologic „Forestier”

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO: Tânăr din Vişeu de Sus, urmărit de poliţie. S-a rostogolit pe şosea

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.