Marţi, 29 octombrie, poliţiştii din Sighetu Marmaţiei, sprijiniţi de cei din Ocna Şugatag şi Vadu Izei au desfăşurat activităţi pentru siguranţa pe drumurile publice. Pentru că pietonii sunt o categorie vulnerabilă de participanţi la trafic, scopul acţiunilor de ieri a fost în principiu depistarea şoferilor care conducând cu viteză excesivă sau neacordând prioritate de trecere pun în pericol siguranţa celor care se deplasează pe jos.

Între orele 09.00 – 12.00 și 16.00 – 20.00, poliţiştii au oprit pentru verificări 100 de autovehicule conduse pe D.N. 18 şi D.N. 19, dar i-au depistat şi pe pietonii care şi-au pus viaţa în pericol traversând neregulamentar.
Bilanţul activităţilor a relevat un număr destul de mare de pietoni care au traversat neregulamentar. Din cele 101 sancţiuni contravenţionale aplicate, 34 au fost pentru traversări neregulamentare, iar celelalte au fost aplicate şoferilor, fie pentru neacordare de prioritate, fie pentru viteză excesivă. Valoarea amenzilor aplicate a fost de aproximativ 20.000 de lei, iar ca măsură complementară s-a dispus reţinerea a patru permise de conducere. Nu uitaţi, un moment de neatenţie poate avea repercusiuni grave! Maşinile se repară, oamenii nu!

Controale pe D.N.1C pentru siguranţa traficului

Şi poliţiştii din Şomcuta Mare au fost prezenţi ieri, 29 octombrie, pe drumurile publice pentru a se asigura că şoferii vor ajunge în siguranţă la destinaţie. Între orele 10.00 – 14.00, aceştia au fost prezenţi pe D.N.1C, împreună cu reprezentanţi ai Registrului Auto Român Maramureş.
Au fost opriţi pentru verificări 29 de conducători auto şi au fost aplicate 13 sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 5 000 de lei.
Totodată, poliţiştii au ridicat un permis de conducere, în cazul unui şofer care conducea după ce a consumat alcool, şi au ridicat patru certificate de înmatriculare.

loading...
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.