BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

FOTO/VIDEO EXCLUSIV – URMARE AGRESIUNE BORȘA: Bărbatul agresat era înarmat cu o secure

Sâmbătă v-am prezentat în EXCLUSIVITATE cazul petrecut vineri noaptea în centrul orașului Borșa. Poliția a trimis astăzi un punct de vedere referitor la acest incident. Între timp, noi am intrat în posesia unei fotografii cu securea cu care era înarmat bărbatul care a reclamat faptul că a fost agresat.

Comunicat IPJ Maramureș

Vineri seara la ora 23.32, poliţiştii din Borşa au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112 despre faptul că, în locul numit “Podul Cislei” din localitate, are loc o agresiune.

La faţa locului a fost identificat un bărbat de 39 de ani care se afla sub influența băuturilor alcoolice, se manifesta agresiv şi avea asupra sa un topor.

Bărbatul a fost lovit cu pumnii şi picioarele de către alte trei persoane care i-au pulverizat spray iritant lacrimogen în zona feței și l-au lovit cu o sticlă de la bere în zona capului.

Poliţiştii au identificat două din cele trei persoane, respectiv doi borşeni de 27 şi 40 de ani, fiind efectuate cercetări şi pentru identificarea celui de-al treilea bărbat implicat. Victima a fost transportată la spital şi a rămas internată sub supraveghere medicală.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea oridinii şi liniştii publice. În funcţie de constatarea medico-legală se va face încadrarea juridică a faptei, urmând a se lua măsuri legale faţă de toţi paticipanţii la eveniment.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

Oroare în Baia Mare / ACTUALIZARE 2: Fetiţă de 5 ani violată şi ucisă cu sălbăticie. Autorul este de negăsit (Foto/video)

Vasile Dale

ALERTĂ METEO: Cod portocaliu de vreme severă în Maramureş

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Au aprins resturile din grădină, dar au şi incendiat gospodăria şi anexele

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.