Important

WEEKEND BOGAT ÎN ACCIDENTE: Evenimente rutier la Sighet, Cerneşti şi Vişeu de Sus

Ieri, 3 noiembrie, pe strada Bogdan Vodă din municipiul Sighetu Marmaţiei a avut loc un eveniment rutier în urma căruia o femeie a rămas internată în spital.
În eveniment au fost implicate trei autoturisme. Un autoturism al cărui conducător auto nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de cel din faţa sa, a intrat în coliziune cu acesta şi l-a proiectat în al treilea autovehicul, oprit la trecerea pentru pietoni marcată și semnalizată corespunzător, pentru a acorda prioritate de trecere unor pietoni ce se aflau angajați în traversarea străzii.
În urma accidentului, o femeie în vârstă de 38 de ani, însărcinată, pasageră într-unul din autoturisme, a rămas internată sub supraveghere medicală.
Toți conducătorii auto au fost testați alcoolscopic rezultatul fiind negativ.

Tot ieri, pe DN. 18 B, în comuna Cernești s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea a două persoane.
O femeie în vârstă de 36 de ani din comuna Copalnic Mănăştur, a pierdut controlul direcţiei autoturismului pe care-l conducea spre localitatea Borcut, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un arbore. În urma accidentului o minoră în vârstă de 15 ani şi o femeie în vârstă de 71 de ani, pasagere în autoturism, au suferit vătămări corporale. Minora a rămas internată pentru acordarea de îngrijiri medicale.
În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Şi la Vişeu de Sus a avut loc un eveniment rutioer în noaptea de sâmbătă spre duminică.
Pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum în curbă la stânga, carosabil umed, un conducător auto pierde controlul asupra volanului, părăsește partea carosabilă și se lovește de un stâlp din beton.
În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a doi pasageri aflaţi în autoturism, care au fost transportaţi la Spitalul Orășenesc Vișeu de Sus: un bărbat de 56 de ani, transferat la Spitalul Județean Baia Mare şi un tânăr de 22 de ani, neinternat.
Imediat după producerea accidentului rutier, conducătorul auto a părăsit locul faptei fără încuuvințarea organelor de poliție. Acesta a fost identificat ulterior de poliţişti la domiciliul său. Este vorba despre un bărbat de 30 de ani din Vişeu de Sus. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind pozitiv şi a fost transportat la spital pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămarea corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Te-ar putea interesa si

EXPOZIȚIA ”CHIPURI ȘI CĂMEȘI” VA FI VERNISATĂ LA IAȘI

Redactie

Județul Maramureș, parte dintr-o campanie internațională de promovare marca Charlie Ottley

Redactie

IJJ MARAMUREŞ: Activităţi de prevenire şi de informare în pieţe şi magazine şi cu copii aflați în tabăra organizată de Asociația Cercetașii Munților din Baia Mare

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.