BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

ACTUALIZARE / EXCLUSIV FOTO/VIDEO: Pistoale și focuri de armă pe muzică populară la Borșa – Ținutul Nimănui, mai ceva ca în Afganistan

Vă prezentăm astăzi imagini incredibile surprinse în Munții Maramureșului, la Borșa – granița externă a Uniunii Europene.

Un Ținut al Nimănui, un ținut al haiducilor care își fac singuri dreptate, o zona în care legea și tot ceea ce înseamnă instituții care ar trebui să aplice legea lipsesc cu desăvârșire.

Context

Să revenim așadar. Gheorghe Ștețco, zis Gagea, locuitor de ”vază” al Borșei. Haiduc în adevăratul sens al cuvântului. Vă mai amintiți de el? Dacă nu vă amintim noi: 8 decembrie 2008 intră în sediul Palatului de Justiție înarmat. Este prins de jandarmi și dezarmat. A susținut atunci că nu a vrut să îi facă nimic judecătoarei care se ocupa de dosarul său. O zi mai târziu, polițiștii au efectuat percheziții la domiciliul acestuia. Ce au găsit? Un adevărat arsenal: carabină nemțească cu laser, cartușe.

A tras cu pistolul pe muzică populară

”Un nou caz în Borșa, Maramureș. Borșeanul Ștețco Gheorghe zis Gagea face ravagii în Preluca Dealul Gagii unde și-a construit o cabană. Pur și simplu zona este transformată în poligon de tragere cu armele ilegale pe care le deține. Nu deține permis de port armă” este mesajul care însoțesc imaginile foto și video trimise de cititorii noștri.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureş

În această dimineață polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase s-au sesizat din oficiu cu privire la comiterea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, după ce pe o rețea de socializare au fost postate fotografii și o înregistrare video cu un bărbat care folosește o armă.

Verificările efectuate până în acest moment de polițiști au condus la identificarea bărbatului, borșean în vârstă de 66 de ani, care deține fără drept o armă, posibil letală.

Polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale a bărbatului.

Te-ar putea interesa si

ACCIDENT LA INTRARE ÎN DEJ / ACTUALIZARE: Un camion al Armatei, care tracta un tun, la un pas să cadă în gol de pe un pod (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

Galerie foto: În Postul Paștelui au depozitat ”munți” de bolovani lângă o troiță din Remetea Chioarului

Vasile Dale

Proteste la benzinării! Maramureșenii au alimentat de un leu iar șoferii au blocat accesul la pompe

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.