BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul Istoric

SIGHETU MARMAŢIEI: Zeci de spargeri la pont din case și apartamente. Poliția încă nu a găsit autorii

Municipiul Sighetu Marmației se confruntă în ultimele săptămâni cu zeci de spargeri care au fost date de către autori necunoscuți la mai multe case și apartamente. Se pare că spargerile sunt făcute la pont, acestea efectuându-se atunci când proprietarii sunt plecați din localitate, chiar și doar pentru o zi.

Grupul infracțional care efectuează spargerile nu a fost încă identificat de către polițiști. Conform unor surse din cadrul Poliției municipiului Sighet, polițiștii au mai multe piste în lucru și aceștia nu exclud ca spargerile să fie efectuate de către indivizi din alte localități, pe mână cu găști locale, care le dau ponturile.

Au fost vizate mai multe case și apartamente din Sighet, acestea fiind călcate de hoți în lipsa proprietarilor. Modul de operare este simplu: spărgătorii intră în apartamente sau case cu chei potrivite, neexistând urme de forțare a ușilor. Acest fapt arată că vorbim de profesioniști într-ale „meseriei”, deoarece spărgătorii nu lase prea multe urme pe care polițiștii să le cerceteze.

Hoții, odată intrați în casă sau apartament, răvășesc totul, căutând bani, bijuterii sau bunuri de valoare mare. Un sighetean, care de curând a fost călcat de către această bandă de spărgători, a declarat pentru Sighet 247 că atunci când s-a întors acasă după ce a lipsit o zi, fiind plecat în Baia Mare, a găsit ușa apartamentului deschisă și totul răvășit: sertare, haine, diverse bunuri, toate aruncate pe jos de către hoți în căutarea acestora după bani, bijuterii sau bunuri de valoare. Acestuia i-au fost furate bijuteriile din aur ale soției și o anumită sumă de bani, care a fost bine ascunsă, însă descoperită de către hoți.

Sursa: Sighet247.ro.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: REVOLTĂ LA RUSCOVA – Au închis o grădință iar 15 copii stau acasă. ”Spun că femeile sunt leneșe și nu vor să se trezească devreme să își ducă copiii la grădiniță”

Vasile Dale

GALERIE FOTO: Exercițiu de intervenție în sistem integrat derulat la Aeroportul Internațional Maramureș

Redactie

Doi maramureșeni și un sătmărean au furat din Borlești pietre minerale în valoare de 20.000 de euro

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.