BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul Istoric

TRAGEDIE LA SIGHETU MARMAŢIEI: Un bărbat s-a aruncat de la etajul patru al unui bloc

Un suicid a avut loc în jurul orei 11.30, în cartierul sighetean Independenței. Un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani a ales să își pună capăt zilelor.

Acesta s-a aruncat în gol de la etajul patru al unui bloc. La fața locului au ajuns echipajele medicale, însă nu au mai putut face nimic pentru salvarea bărbatului. Criminaliștii au început o anchetă, pentru a stabili care sunt circumstanțele în care a avut loc tragedia. Bărbatul nu a lăsat niciun bilet de adio prin care să își justifice gestul extrem.

“Azi, la ora 11.30, o femeie din Sighetu Marmației a sesizat poliția prin SNUAU 112 despre faptul că o persoană s-a aruncat de la etajul IV al unui imobil situat pe strada Independenței din municipiu.

Din păcate, datorită leziunilor suferite, bărbatul a decedat. Polițiștii au stabilit că este vorba de un sighetean de 39 de ani, care a fost transportat la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs incidentul”, a declarat Florina Meteș, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş.

Crin CĂLĂUZ

Te-ar putea interesa si

(VIDEO): O mașină răsturnată și una în șanț în urma a două accidente rutiere produse pe Calea Mireșului la Șomcuta Mare

Vasile Dale

S-AU SATURAT UN AN DE ZILE! LOCATARII UNUI BLOC DE PE TRAIAN AU BLOCAT MASINA VITAL-ULUI. BECIUL INUNDAT CU DEJECTII (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

Proteste ale taximetriștilor, în toată țara! Nemulțumirile sunt legate de șoferii de ride sharing (VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.