BREAKING NEWSEvenimentNational

CONFLICT CAUZAT DE ALCOOL: Un bistriţean de 18 ani, înjunghiat de un bărbat din Maramureş (FOTO)

În această dimineață un tânăr de 18 ani a fost înjunghiat în zona inimii. Incidentul s-a petrecut în localitatea Bichigiu (judeţul Bistriţa Năsăud).
Acesta a fost găsit de către echipajele medicale conștient, cu mai multe plăgi în zona inimii, dar și a gâtului/capului.

Agresorul este un bărbat de 42 de ani din Maramureș. Totul ar fi pornit de la un conflict cauzat de consumul de alcool. Incidentul s-a produs în plină stradă.

„La data de 12 noiembrie a.c., în jurul orei 05.00, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au fost sesizați prin S.N.U.A.U 112 despre faptul că, în localitatea Bichigiu a avut loc o agresiune, în urma căruia, un tânăr de 18 ani a fost rănit, fiind transportat la spital. În urma primelor verificări, polițiștii au stabilit faptul că doi bărbați ar fi consumat băuturi alcoolice împreună, după care, în urma unor neînțelegeri avute, unul dintre aceștia, în vârstă de 42 de ani, din localitatea Budești, județul Maramureș, l-ar fi lovit cu un cuțit pe celălalt, în vârstă de 18 ani. În urma altercației, maramureșeanul a plecat de la fața locului, fiind depistat la scurt timp de către polițiștii Secției 6 Politie Rurală Năsăud, la liziera unei păduri din localitate. Agresorul a fost condus la sediul Poliției pentru audieri, iar la fața locului, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Crina Sîrb.

Sursa Bistriteanul.ro

Te-ar putea interesa si

Sezonul nu se încheie niciodată la Ștrandul Termal Tășnad. Suprize și bonusuri pentru turiști în septembrie

Vasile Dale

Bănuiţi de comiterea unei tâlhării: Doi băimăreni au fost prinşi de poliţişti imediat după ce au furat prin violenţă un telefon

Vasile Dale

VIDEO: Carambol pe strada Europa. Una dintre șoferițe era băuta, o fetiță de 7 ani rănită (actualizare)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.