BREAKING NEWSEvenimentNational

STRIGĂTOR LA CER: Un român din Negrești-Oaș, ucis de polițiștii indonezieni! Versiunea oficialilor: “s-a opus arestării!”, dar prietenul său spune că l-au ucis ca pe un câine

9 noiembrie, Jakarta, Indonezia. Poliția indoneziană intervine, în forță, pentru a prinde doi infractori urmăriți pentru furt din ATM-uri prin metoda skimming, potrivit cancan.ro.

Totul se sfârșește tragic pentru unul dintre cei vizați, iar misiunea polițiștilor se transformă într-o intervenție mult mai complicată decât părea la o primă vedere. Presa indoneziană transmite informații din care reiese că polițiștii au acționat conform legilor în vigoare în statul indonezian, iar subiectul ”Skimming – ATM” este readus în atenția opiniei publice.

Cancan.ro, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă – în exclusivitate – informații extraordinare despre acest nefericit incident în timpul căruia polițiștii au fost nevoiți să deschidă focul, cu atât mai mult cu cât cei doi bărbați vizați de oamenii legii erau români și, totodată, cere Ministerului de Externe să se implice pentru a face lumină în acest caz șocant.

O zi absolut normală în Jakarta, însă doar în aparență. După ce au fost înregistrate 17 plângeri ale unor clienți care s-au trezit, peste noapte, cu conturile golite, polițiștii au ”intrat pe fir” și, în urma cercetărilor, au reușit să identifice doi bărbați specializați în ”spălare de bani” prin cunoscuta metodă ”skimming”.

Este alcătuită o echipă de intervenție rapidă, iar lucrurile se precipită. Cei doi bărbați filați în ultimele două luni sunt surprinși chiar în dreptul unui ATM, iar polițiștii îi arestează. Începând din acest moment, scenariul pornește în două direcții. Prima este varianta oficială a poliției indoneziene, iar cea de-a doua relatarea unui apropiat al celui care a supraviețuit. Polițiștii indonezieni sunt acuzați că – în timpul arestării – au folosit armamentul din dotare fără să fi fost provocați.

Sursa cancan.ro

Te-ar putea interesa si

Parlamentarii PNL Maramureș au depus o inițiativă legislativă în sprijinul asistenților persoanelor cu handicap

Vasile Dale

FOTO: Accident rutier cu o persoană încarcerată pe bd. Republicii – ACTUALIZARE

Redactie

SALVATOR SI IN TIMPUL LIBER: Plt.maj. Eugen Nagy din cadrul Detașamentului “Căpitan Marchiș Adrian” Baia Mare a scos persoana prinsa intre fiarele contorsionate ale masinii cuprinsa de flacari la Coltirea

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.