Eveniment

PERCHEZIŢIE DOMICILIARĂ: Băimărean reţinut pentru 24 de ore pentru contrabandă

Un bărbat de 41 de ani din Baia Mare a fost reţinut pentru 24 de ore de poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, urmând să fie prezentat instanței competente, cu propunere de arestare preventivă, pentru comiterea infracţiunii de contrabandă.

Bărbatul a fost trimis în judecată şi era plasat sub control judiciar, pentru săvârșirea a mai multe infracțiuni asimilate contrabandei, reţinându-se faptul că, în intervalul august-noiembrie 2019, a deținut în vederea comercializării stradale, împreună cu alte persoane, produse accizabile care trebuiau supuse unui regim vamal și care proveneau din contrabandă.

În urma percheziţiei domiciliare efectuată ieri, au fost indisponibilizate 2.400 de ţigarete, în valoare de aproximativ 1.400 lei.

În cauză continuă cercetările pentru identificarea tuturor participanţilor la activitatea infracţională şi tragerea acestora la răspundere penală. (foto arhivă)

Te-ar putea interesa si

FOTO: Pieton în vârstă de 70 de ani accidentat de un autoturism în Ilba

Vasile Dale

CERCETAT PENTRU PATRU INFRACŢIUNI RUTIERE: Beat şi fără permis, a lovit cu maşina o căruţă la Vişeu de Sus şi a fugit de la locul accidentului

Vasile Dale

FOTO, VIDEO / ACTUALIZARE: Incendiu violent la un atelier auto de pe strada Păltinişului. Focul a izbucnit de la o sobă

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.