BREAKING NEWSNationalRecomandate

ACUZAȚII DE RĂPIRE: Un maramureșean și-a luat iubita de 14 ani dintr-un județ vecin și dus a fost! A ieșit un scandal monstru!

O iubire adolescentină între un maramureșean și o bistrițeancă a dat mari bătăi de cap anchetatorilor. Băiatul și-a luat iubita de acasă, fără să mai dea de știre și familiei cu privire la aspect.

La data de 17 noiembrie, un bărbat de 38 de ani, din Dumitra, a sesizat polițiștii cu privire la faptul că fiica sa minoră, în vârstă de 14 ani, a fost urcată într-o mașină de Maramureș, împotriva voinței sale, de către persoane necunoscute.

La scurt timp, în urma măsurilor întreprinse, autoturismul în cauză a fost interceptat pe raza municipiului Bistrița, fiind astfel găsită minora de 14 ani. Toți ocupanții au fost legitimați și conduși la sediul Poliției, însă în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că minora a plecat de bună-voie, întrucât are o relație de prietenie de aproximativ 5 luni, cu unul dintre tineri, despre care părinții ei știau.

“În cauză a fost înregistrat dosar penal pentru lipsire de libertate în mod ilegal, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propusă soluție legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Năsăud”, a concluzionat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Crin CĂLĂUZ

Te-ar putea interesa si

RUSCOVA: Dosar penal întocmit de polițiști pentru tăiere ilegală de arbori şi furt de arbori

Vasile Dale

Cristian Niculescu-Țâgârlaș : ”Ne propunem să acordăm tichete de vacanță și angajaților din sistemul privat, nu doar bugetarilor. Angajații din mediul privat merită același tratament precum cei din sectorul public!”

Vasile Dale

EXCLUSIV: DUPĂ MOISEI, o altă familie FERNEZIU (BAIA MARE) și-a înmormântat mama cu alai sub ochii polițiștilor (galerie foto)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.