BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

TRAGEDIE ÎN TISA: Un pieton a fost spulberat în timp ce traversa regulamentar strada

Tragedie în această seară pe raza localității Tisa. Din primele informații se pare că un pieton care se angajase în traversarea regulamentară a străzii a fost surprins și accidentat mortal de un autovehicul.

La fața locului s-a deplasat un echipaj al Serviciului de Ambulanță Sighet. Din păcate aceștia nu au mai putut să facă nimic pentru a-l salva pe pieton.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz. Conform acestora cauza principală ar fi viteza neadaptată la condițiile de drum. Conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 38 ani, din Rona de Jos, nu se afla sub influența băuturilor alcoolice în momentul producerii accidentului.



Actualizare IPJ Maramures

În această după-amiază, pe DN18 in localitatea Tisa, a avut loc un accident de circulatie soldat cu decesul unei persoane. Este vorba despre un barbat de 50 de ani din localitate, care a fost surprins si accidentat mortal de un auto, pe trecerea de pietoni marcata si semnalizata corespunzator.

Conducatorul auto, un barbat de 38 de ani din Rona de Jos, a fost testat de politisti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. La finalul cercetarilor, vor fi dispuse masurile legale.

Te-ar putea interesa si

VIDEO CITITORI: Haită de câini maidanezi ”păzesc” intrarea într-un supermarket din Baia Mare

Vasile Dale

EDITORIAL: Lipsa crasă de demnitate şi etică în politica judeţeană a PNL!

Redactie

GALERIE FOTO: Un șofer și-a ”parcat” mașina pe plafon în pădurea de lângă Tulghieș

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult