Important

PENTRU INFRACŢIUNI RUTIERE ŞI CONTRABANDĂ: Patru maramureşeni au ajuns la Penitenciarul Baia Mare

foto http://gazetadebistrita.ro/

Ieri, 19 noiembrie, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale – Biroul Urmăriri au pus în aplicare trei mandate de executare a pedepsei închisorii, emise de Judecătoria Vişeu de Sus pe numele a trei bărbaţi din comuna Bistra. Un tânăr de 26 de ani a fost condamnat la o pedeapsă de 1 an şi 8 luni închisoare pentru comiterea de infracţiuni rutiere, unul de 32 de ani a fost condamnat la o pedeapsă de 4 ani şi 4 luni închisoare pentru comiterea infracţiunii de contrabandă iar un bărbat de 36 de ani a fost condamnat la o pedeapsă de 4 ani şi 6 luni închisoare, tot pentru comiterea infracţiunii de contrabandă.
Şi la Cavnic, poliţiştii au depistat ieri un tânăr de 26 de ani, pe numele căruia Judecătoria Târgu Lăpuş a emis un mandat de executarea a pedepsei de 1 an şi 8 luni de închisoare pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi furt în scop de folosinţă.
Cele patru persoane au fost depuse de poliţişti în Penitenciarul Baia Mare.

Te-ar putea interesa si

Oncesti este primul UAT din Maramures care a achizitionat o autoutilitara 100% electrica prin programul Rabla Plus Public 2023.

Vasile Dale

Ce caracteristici are o publicație de știri precum antena24

Vasile Dale

INFORMARE: În acest moment în Maramureş mai sunt carantinaţi 131 de persoane, iar în izolare la domiciliu 1.912

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.